Υλικά:

  • 1 κουνέλι κομμένο μερίδες
  • 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
  • 1πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπερίνη
  • Μισό κουταλάκι γλυκού θρούμπη
  • 1 πρέζα μπαχάρι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 600 γραμμάρια μυζήθρα
  • 20 κομματάκια λιαστή ντομάτα
  • 2 κουταλιές σούπας πετιμέζι

 

 

 

 

 

Εκτέλεση:

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα ελαιόλαδο κρεμμύδι κ το κουνέλι.

 

Το ψήνουμε σε σιγανή φωτιά για 1 ώρα με κλειστό καπάκι.

 

Έπειτα προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι θρούμπη, μπαχάρι, 1 κουταλιά πετιμέζι, τη λιαστή ντομάτα και το αφήνουμε για 20 λεπτά ακόμα.

 

Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε 1 κουταλιά πετιμέζι.

 

Ανακατεύουμε κ προσθέτουμε τέλος την μυζήθρα μας, χωρίς να ανακατέψουμε κ είναι έτοιμο!

 

Καλή σας όρεξη!

 

 

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!