Υλικά:
-
1 κουνέλι κομμένο μερίδες
-
1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
-
1πρέζα αλάτι
-
1 πρέζα πιπερίνη
-
Μισό κουταλάκι γλυκού θρούμπη
-
1 πρέζα μπαχάρι
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
600 γραμμάρια μυζήθρα
-
20 κομματάκια λιαστή ντομάτα
-
2 κουταλιές σούπας πετιμέζι
Εκτέλεση:
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα ελαιόλαδο κρεμμύδι κ το κουνέλι.
Το ψήνουμε σε σιγανή φωτιά για 1 ώρα με κλειστό καπάκι.
Έπειτα προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι θρούμπη, μπαχάρι, 1 κουταλιά πετιμέζι, τη λιαστή ντομάτα και το αφήνουμε για 20 λεπτά ακόμα.
Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε 1 κουταλιά πετιμέζι.
Ανακατεύουμε κ προσθέτουμε τέλος την μυζήθρα μας, χωρίς να ανακατέψουμε κ είναι έτοιμο!
Καλή σας όρεξη!