Για το τραγούδι «Δεν Είσαι Εδώ»

 

 

Μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες στο χώρο της μουσικής, η Τάμτα και ο επιτυχημένος ράπερ Mente Fuerte, ενώνουν για ακόμη μια φορά τις φωνές τους και μας παρουσιάζουν τη νέα τους επιτυχία με τίτλο “Δεν Είσαι Εδώ”.

Το super fresh ρυθμικό και ταυτόχρονα μελαγχολικό τραγούδι, βρίσκεται από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του, στις κορυφαίες θέσεις των editorial playlist του Spotify (New Music Friday, Hot Greek Rap, Greek Pop), ενώ ήδη έχει ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Η Τάμτα και ο Mente Fuerte έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν μέσα από τις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες του 2019 “Senorita” & “Caliente”, όπως προκύπτει από τις επίσημες μετρήσεις ψηφιακών πωλήσεων της IFPI αλλά και το Year-End Chart του YouTube.

Με την υπογραφή του Alexander Stamatiadis στην σκηνοθεσία του music video, η Τάμτα και ο Mente Fuerte παρουσιάζονται ως ένα χωρισμένο ζευγάρι σε ένα party στο οποίο ο χρόνος “παγώνει” μαγικά γύρω τους, όταν τα βλέμματα των δύο αντικρίζονται.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Στο εντυπωσιακό music video του τραγουδιού συμμετέχει μάλιστα και ένα μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από τον 3ο κύκλο του GNTM “Boys & Girls”.

Πρόκειται για τον Άνταμ, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στους τελικούς 20 του παιχνιδιού, παρότι έκλεψε τις εντυπώσεις με το προσωπικό του στυλ τόσο στην οντισιόν του όσο και στο ID catwalk.

 

Δείτε το τραγούδι της Τάμτα και του Mente Fuerte:

 

Πηγή: protothema.gr