Το casting έχει ήδη ξεκινήσει για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Greek Freak.

 

Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θυμίζει παραμύθι, για αυτό και δεν προκαλεί καμία εντύπωση που η Disney αποφάσισε να γυρίσει μία ταινία για την ξέφρενη πορεία του Greek Freak, από τα Σεπόλια και τα γήπεδα της Αθήνας στην κορυφή του NBA. Εκτός από τον αθλητή των Milwaukee Bucks, το φιλμ θα επικεντρώνεται και στον αδερφό του, Θανάση.

Η Disney έχει στα σκαριά μία ταινία για την ιστορία της οικογένειάς μου. Αυτή τη στιγμή, αναζητούν τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν εμένα και τον Θανάση όταν ήμασταν παιδιά. Δεν απαιτείται εμπειρία στην υποκριτική. Μοναδική προϋπόθεση είναι να μοιάζετε στα όμορφα αγόρια των παρακάτω φωτογραφιών. Διαδώστε“, ανήρτησε στο Twitter ο Γιάννης.

 

 

Διαβάστε επίσης  Γεωργιάδης: «Από αυτή την Τετάρτη και η Wolt στο “καλάθι του νοικοκυριού”»

Όπως έγινε γνωστό, ο τίτλος του φιλμ θα είναι Greek Freak. Τη σκηνοθεσία του θα αναλάβει ο Νιγηριανός Akin Omotoso, το σενάριο ο Arash Amel και την παραγωγή ο Bernie Goldman. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Disney σχετικά με το casting, η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από “την άνοδο του Γιάννη και του Θανάση στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, με τη βοήθεια της οικογένειάς τους”.

 

Πηγή: esquire.com.gr