Σχεδόν αγνώριστη η πρώην παίκτρια του Bachelor

 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop up» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα, που αποχώρησε από το «The Bachelor». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, που εμφανίστηκε με ανανεωμένο look, μίλησε για τις συμπαίκτριες της, ενώ αποκάλυψε και αν θα άλλαζε το χαρακτήρα της για να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Όσον αφορά στην πιο συγκινητική στιγμή που έζησε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι, η Χριστίνα ανέφερε: «Η πιο συγκινητική στιγμή για μένα μέσα στο σπίτι είναι όταν γύρισα και είδα τα κορίτσια να κλαίνε και τον Παναγιώτη να μην μπορεί να φύγει από δίπλα μου και όταν κάναμε και το group hug. Ήταν πάρα πολύ ωραίο αυτό που ένιωσα».

Στη συνέχεια, η Χριστίνα αναφέρθηκε στη συγκατοίκηση με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες: «Μπορώ να σου πω ότι ήμουν μέσα στο Bachelor, που είναι ένα reality εγκλεισμού. Δεν διαλέξαμε εμείς με ποια θα συμβιώνουμε ούτε ποιος θα είναι ο Bachelor. Εγώ μέσα από αυτό το παιχνίδι κατάλαβα το πόσο δυνατός άνθρωπος είμαι. Δεν ήξερα ότι μπορώ να επιβληθώ τόσο έντονα σε κάποιους ανθρώπους. Πραγματικά φαίνεται και ο άνθρωπος στην πίεση. Μπορούσαμε κάποιες στιγμές να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες έτσι για τα μάτια του κόσμου».

Διαβάστε επίσης  Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Φωτογραφίες από τις διακοπές τους

 

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: protothema.gr