Αρκετές θα είναι οι διαφορές αλλά και οι ομοιότητες του νέου lockdown που θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση σε σχέση με την καραντίνα του Μαρτίου.

 

Το Βατράχι σας παρουσιάζει έναν συνοπτικό οδηγό με τις πιο σημαντικές:

 

Ποιες είναι οι διαφορές

 

  1. Αρχίζει σιγά σιγά να κάνει κρύο, οπότε μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες ο γείτονας σας να παίζει Μποφίλιου 24 ώρες το 24ωρο στο μπαλκόνι του.
  2. Η κυβέρνηση αυτή τη φορά ειδοποίησε έγκαιρα, ώστε να προλάβετε να αγοράσετε μια νταλίκα χαρτί τουαλέτας σε περίπτωση που έχουν τελειώσει τα 8 χιλιάδες ρολά που αγοράσατε το Μάρτιο.
  3. Αν δεν δολοφονήσατε τον/την σύντροφό σας στο προηγούμενο lockdown, η σχέση σας είναι πιθανό να αντέξει γιατί πού να τρέχετε να βρείτε σύντροφο Χριστουγεννιάτικα.
  4. Το lockdown θα κρατήσει μόνο τρεις βδομάδες οπότε μάλλον δεν προλαβαίνετε να επισκευάσετε το καζανάκι που σας ζητάει να φτιάξετε η σύντροφος σας από την προηγούμενη καραντίνα.
  5. Δεν κλείνουν τα κομμωτήρια οπότε δεν κινδυνεύετε να καταλήξετε σαν τον Τσουμπάκα από το Star Wars.
  6. Τα παιδιά του Δημοτικού θα συνεχίσουν να πηγαίνουν σχολείο οπότε μειώνονται οι πιθανότητες να πάθετε νευρικό κλονισμό ή να τα δώσετε για υιοθεσία.
  7. Λόγω της επιδείνωσης του καιρού θα φοράτε πιο χοντρές πιτζάμες την ώρα που κάνετε τηλεργασία βλέπετε βιντεάκια στο YouTube και στο Instagram.
  8. Δεν θα μπορείτε να κυκλοφορείτε μεταξύ 9 μ.μ. – 5 π.μ. γεγονός που ίσως σας δυσκολέψει αν είστε βρυκόλακας, λυκάνθρωπος ή διαρρήκτης.
  9. Έρχονται Χριστούγεννα, οπότε αντί για κατάθλιψη που δεν θα κάνετε Πάσχα μπορείτε να πάθετε κατάθλιψη που δεν θα κάνετε Χριστούγεννα.
  10. Θα εγκαταλείψετε κάθε ψευδαίσθηση ότι οι συμπολίτες σας έγιναν πιο υπεύθυνοι μετά την προηγούμενη καραντίνα, αλλιώς κακά τα ψέματα δε θα είχαμε πάλι καραντίνα.

 

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

Ποιες είναι οι ομοιότητες

 

  1. Θα θυμηθείτε πώς λειτουργεί το SMS, που έχετε να χρησιμοποιήσετε από τον περασμένο Μάιο.
  2. Θα χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς SMS για να βγάλετε βόλτα το σκύλο ενώ δεν έχετε σκύλο, ή θα πατήστε λάθος κωδικό και θα πρέπει στα καλά καθούμενα να πάτε σε γάμο ή κηδεία.
  3. Θα έχετε πάλι την τέλεια δικαιολογία να μη γραφτείτε στο γυμναστήριο.
  4. Θα μπορείτε να συνεχίστε να τρώτε όσο θέλετε αφού από την προηγούμενη καραντίνα έχετε εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια για δίαιτα.
  5. Ο ντελιβεράς θα ξαναγίνει μέλος της οικογένειας σας ή, αν είστε μόνη, ίσως νιώσετε πάλι την ανάγκη να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να του κάνετε πρόταση γάμου.
  6. Θα συνεχίσετε να βλέπετε ψεκασμένους στα σόσιαλ μίντια που υποστηρίζουν ότι ο Μπιλ Γκέιτς εκπαίδευσε ραδιενεργές νυχτερίδες να διασπείρουν τον κορωνοϊό μέσω των δικτύων 5G ώστε να μας υποδουλώσει.
  7. Θα μπορείτε να δηλώνετε έξαλλοι βλέποντας εκατοντάδες ανθρώπους να κάνουν βόλτα στην παραλιακή την ώρα που κάνετε βόλτα στην παραλιακή.
  8. Στο τέλος του lockdown θα πρέπει μάλλον να σας αφαιρέσουν χειρουργικά από τον καναπέ σας και το τηλεκοντρόλ από το χέρι σας.
  9. Θα λέτε στα σόσιαλ ότι βλέπετε online παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου αλλά ποιον κοροϊδεύουμε, θα λιώσετε στις Άγριες Μέλισσες, το J2US και στο Νετφλιξ.
  10. Θα διαβάζετε περισσότερα φανταστικά σατιρικά άρθρα του Βατραχιού.

 

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!
Πηγή: tovatraxi.com