Ρωτήσαμε, αναζητήσαμε και μιλήσαμε με αρκετούς που επιλέγουν να διδαχθούν Krav Maga και καταλήξαμε στους δέκα λόγους που πρέπει να επιλέξεις το Krav Maga για την εκγύμναση σου.

 

1.Γιατί είναι ένα συχρονο σύστημα αυτοάμυνας και τακτικών μάχης, το οποίο δημιουργήθηκε για να δώσει ρεαλιστικές λύσεις σε όλων των ειδών απειλές και επιθέσεις.
2.Γιατί δημιουργήθηκε για χρήση στο δρόμο, εκεί που δεν υπάρχουν κανόνες, κατηγορίες κιλών, διαιτητές και ευ αγωνιζεσθαι, δεν ξέρεις πόσοι και πως θα σου επιτεθούν, αν είναι ένοπλοι η άοπλοι.
3.Γιατί οι τεχνικές του είναι εξαιρετικά άπλες και αποτελεσματικές
4.Η μάθηση του είναι εύκολη και η εκτέλεση των ασκήσεων είναι φυσική (γιατί βασίζεται στα αντανακλαστικά του ανθρώπινου σώματος)
5.Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ικανότητας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σκοπός του είναι να προετοιμάσει τους ασκούμενους σε ρεαλιστικές επιθέσεις, που μπορεί να δεχθούν σε οποιοδήποτε χώρο.
6.Γιατί η βασική αρχή του krav maga είναι πρόληψη, αποτροπή, αποφυγή και διαφυγή. Όταν εμπλακώ σε μια συμπλοκή θα πρέπει να τελειώσω την μάχη όσο γίνετε πιο γρήγορα.
7.Γιατί είναι για όλους. Δεν χρειάζεται να είσαι γυμνασμένος και να κάνεις θεαματικά πράγματα.
8.Γιατί εκτός από την αυτοάμυνα, σε γυμνάζει, σου μαθαίνει τακτική, σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και ξέρεις ότι μπορείς να εφαρμόσεις όλα αυτά που έχεις μάθει κάτω από κατάσταση πίεσης , έντασης, και στρες.
9.Γιατί σε όλο τον κόσμο πολίτες, σώματα ασφαλείας, άνθρωποι που δουλεύουν στο χώρο της ασφάλειας, στρατός, μαθαίνουν krav maga και το εμπιστεύονται στα δύσκολα.
10.Γιατί ανεξάρτητα με ότι είχες κάνει στο παρελθόν με οποία πολεμική τέχνη ή σπορ είχες ασχοληθεί, το krav maga θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και θα σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια !

 

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!