Who is she

 

Η Γεωργία Μαραγκουδάκη είναι από τις πιο δραστήριες και δημιουργικές γυναίκες της αγοράς και του εμπορίου. Ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Ο Οίκος των Αρωμάτων» έχει καταφέρει σε 7 χρόνια να επεκτείνει το κατάστημα της και παράλληλα να αναπτύξει με μεγάλη επιτυχία και το e-shop της tospititouarwmatos.com.

 

Ας τη γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα…

 

Δε λείπει ποτέ από τη τσάντα σου

Δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα μου τα αρώματα μου!! Αυτό είναι το πάθος μου γι’αυτό κ φροντίζω να τα έχω πάντα μαζί μου!!!

 

Πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί

Το πρωί κατ ευθείαν μόλις ξυπνήσω μπαίνω για ντουζ!! Με προετοιμάζει θετικά ώστε να υποδεχτώ την καινούργια μέρα που ξεκινά .

 

Κάνεις εκπτώσεις;

Πραγματοποιώντας 6 αγορές άνω των 8 ευρώ οι πελάτες μας αποκτούν δωρεάν ένα άρωμα που 30μλ.. Παράλληλα, το άδειο μπουκαλάκι γεμίζει ξανά ένα ευρώ λιγότερο της αρχικής τιμής οπότε οι πελάτες μας επωφελούνται της έκπτωσης καθώς φροντίζουμε πάντα ώστε να είναι ικανοποιημένοι… Τα προϊόντα μας είναι τόσο ποιοτικά κ ανταγωνίζονται ισάξια τα επώνυμα συνεπώς η τιμή τους είναι από μόνη της εκπτωτική

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Αγαπημένο σου άρωμα

Λατρεμένο μου άρωμα που δεν αποχωρίζομαι ποτέ το δημιούργημα μας… Joker! Γλυκό σαν βανίλια, αισθησιακό με νότες από κεχριμπάρι.. Ζεστό και έντονο με νότες ξύλου. Ένα άρωμα που θα σας παρασύρει από την πρώτη κι’ολας δοκιμή!

 

Καριέρα ή οικογένεια;

Με καλή θέληση και υπομονή μπορεί να συνδυαστεί επιτυχώς η καριέρα με την οικογένεια

 

Περιέγραψε την ιδανική πελάτισσα

Κάθε άνθρωπος που περνάει το κατώφλι του μαγαζιού μας είναι μοναδικός, ιδανικός και έτσι αντιμετωπίζεται! Είμαστε πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε το αγοραστικό κοινό και είμαστε ευγνώμονες που μας αναδεικνύουν και μας κρατούν στην κορυφή! Η καλή εξυπηρέτηση, η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών και των πιο ποιοτικών προϊόντων είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.