Τα φιλμ που προστίθενται τον Νοέμβριο στην κινηματογραφική λίστα της πλατφόρμας για να κάνουν την καραντίνα λίγο πιο υποφερτή.
Δεν είναι μόνο οι ολοκαίνουργιες σειρές, οι νέες σεζόν δημοφιλών παραγωγών, οι πρωτότυπες ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που κάνουν την είσοδό τους μες στον Νοέμβριο στην πλατφόρμα του Netflix· Όπως κάθε μήνα, έτσι κι αυτόν αγαπημένα φιλμ του Χόλιγουντ προστίθενται στην κινηματογραφική του λίστα, εμπλουτίζοντας τις επιλογές για να δεις σινεμά στην οθόνη σου.

*** Εκτός από τις δυο τελευταίες ταινίες, όλες οι προηγούμενες προβάλλονται ήδη στην πλατφόρμα.

THE TRUMAN SHOW

Τεράστια εμπoρική και καλλιτεχνική επιτυχία της δεκαετίας του ’90, που έλαβε 3 υποψηφιότητες για βραβείο Όσκαρ και τιμήθηκε με 3 Χρυσές Σφαίρες, το The Truman Show του Peter Weir με τον Jim Carrey αφηγείται τη ζωή του Τρούμαν, ενός άνδρα του οποίου η καθημερινότητα μεταδίδεται εν αγνοία του 24 ώρες το εικοσιτετράωρο σε δισεκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. Μία τραγικωμωδία που υπενθυμίζει τη διαχρονικότητα του οργουελικού “Μεγάλου Αδελφού”

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

CLICK

Στην κωμωδία φαντασίας του 2006, σε σκηνοθεσία του Frank Coraci με τον Adam Sandler σε ρόλο παραγωγού και ηθοποιού, παρακολουθούμε τον εξουθενωμένο από τη δουλειά Michael Newman να βρίσκει τυχαία ένα τηλεχειριστήριο που τον οπλίζει με τη δύναμη να διακόπτει ή να διατρέχει γρήγορα στιγμές από τη ζωή του.

 

THE AVENGERS

Η φανταστική ομάδα υπερηρώων της Marvel εισβάλλει στην πλατφόρμα του Netflix με την πρώτη ταινία του επιτυχημένου franchise, που κυκλοφόρησε το 2012. Το στόρι ξεκινά με τον Nick Fury, διευθυντή της κατασκοπευτικής οργάνωσης Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α., να στρατολογεί τους Tony Stark, Steve Rogers, Bruce Banner και Thor για τη δημιουργία μιας ομάδας με σκοπό να σταματήσει τον αδελφό του Thor, Loki να υποτάξει τη Γη.

 

BATMAN

Εδώ έχουμε έναν ακόμα υπερήρωα και ένα ακόμα franchise του είδους που έχει γράψει ιστορία. Η πρώτη ταινία της κινηματογραφικής σειράς για τον άνθρωπο νυχτερίδα προβλήθηκε το 1989 με τον Tim Burton να σκηνοθετεί και τους Michael Keaton ως Bruce Wayne/Batman, και τον Jack Nicholson ως Joker.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 787: Ο Αλέξης επέστρεψε...

 

MINORITY REPORT

Sci-fi ταινία δράσης του Steven Spielberg (2002), που βασίστηκε στο διήγημα του 1956 The Minority Report του σημαντικότερου λογοτέχνη του φανταστικού Philip K. Dick. Στην Ουάσινγκτον του 2054, τρία μεταλλαγμένα ανθρώπινα όντα προβλέπουν τα εγκλήματα και οι δράστες συλλαμβάνονται πριν τα διαπράξουν. Ο Tom Cruise ενσαρκώνει έναν αστυνομικό που κατηγορείται για φόνο, αμφισβητεί τις προβλέψεις και ως φυγάς επιχειρεί να ξεδιαλύνει την πλάνη.

 

MY OWN PRIVATE IDAHO

Δραματική ταινία του 1991 σκηνοθετημένη από τον Gus Van Sant με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους River Phoenix, τον αδικοχαμένο αδερφό του Joaquin, και Keanu Reeves. Η ιστορία παρακολουθεί δύο φίλους, που ξεκινούν ένα ταξίδι προσωπικής ανακάλυψης που τους μεταφέρει στην πόλη Αϊντάχο και στη συνέχεια, στην Ιταλία για την αναζήτηση της μητέρας του ενός από τους δύο.

 

IF BEALE STREET COULD TALK

 

Μετά το οσκαρικό Moonlight, ο Barry Jenkins παρέδωσε το 2018 ένα ρομαντικό δράμα, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του James Baldwin. Αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού μαύρου ζευγαριού που χωρίζεται βίαια όταν ο άντρας κατηγορείται άδικα για βιασμό και φυλακίζεται. Να σημειωθεί οτι η Regina King βραβεύτηκε για την ερμηνεία της με Οσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

Πρεμιέρα: 21/11/2020

 

SCΟTT PILGRIM VS THE WORLD

Κωμωδία του 2010 απο τον Edgar Wright, βασισμένη στο graphic novel Scott Pilgrim του Bryan Lee O’Malley. Ο Michael Cera κρατά τον ομώνυμο ρόλο, ενός μπασίστα σε ερασιτεχνικό ροκ συγκρότημα, που ερωτεύεται μια κοπέλα και πρέπει να “μονομαχήσει” με τους επτά πρώην της για να μπορέσει να τα φτιάξει μαζί της.

Πρεμιέρα: 22/11/2020

πηγή: http://esquire.com