Αποκαλύφθηκε η προσπάθεια κάποιων εχθρών της δημόσιας υγείας να γλεντικοπήσουν στην υπόγεια διάβαση στο Χαλάνδρι

 

Ισχυρή υποψηφιότητα για το Πούλιτζερ του 2021 έθεσε ο Alpha με ένα καυτό ρεπορτάζ που μας σέρβιρε την Παρασκευή 6/11. Τα λαγωνικά του καναλιού όχι μόνο ανακάλυψαν ένα μυστικό κορωνοπάρτι που διοργανώνουν κάποιοι ασυνείδητοι, αλλά κατάφεραν να προσκομίσουν και τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με το κανάλι, το εν λόγω event (το οποίο δεν είναι καν private, διότι οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι) ονομάζεται «Quarantine Techno // Υπόγεια Διάβαση Χαλανδρίου» και όπως μπορεί να έχετε ήδη μαντέψει, θα γίνει στην υπόγεια διάβαση Χαλανδρίου και θα βαράει techno. Οι ατρόμητοι ερευνητές του Alpha κατάφεραν να μπουν στο ανοιχτό event, όπου διαπίστωσαν ότι η ημερομηνία είναι 13 Νοεμβρίου, δηλαδή μέσα στο lockdown.

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

Να πούμε εδώ ότι οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ κατάφεραν να μην ξεγελαστούν από τις παραπλανητικές λεπτομέρειες του event. Τέτοιες είναι ότι εδώ και βδομάδες, στο discussion του event πολλοί άνθρωποι φαίνεται να ρωτούν ξανά και ξανά πότε θα γίνει το περίφημο κορωνοπάρτι:

Διαβάστε επίσης  Το 2020 αποκαθήλωσε με τον χειρότερο τρόπο το «Βασιλιά του Instagram» Dan Bilzerian γιατί του άξιζε

 

 

 

Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά είναι ψέματα και ό,τι κι αν λέει η διοργανώτρια σελίδα, όλοι αυτοί απλά προσπαθούν να πάνε εκεί στη διάβαση και να τεκνοποιήσουν, αν το θέλετε. Το δε event έχει κάπου 9000 attends (going ή interested), οπότε καλό είναι να καλέσουμε απευθείας τον κ. Χαρδαλιά, αν όχι τον Στρατό τον ίδιο.

 

Μην τους πιστεύετε:

 

 

Στο κάτω κάτω, τι μπορεί να θέλουν, όταν το όνομα του διοργανωτή είναι Quarantine Techno; Η αντίδραση της ίδιας της σελίδας στις μεγάλες αποκαλύψεις δικαιώνει το τιτάνιο έργο που έφεραν εις πέρας οι ρεπόρτερ του καναλιού:

 

 

Με τέτοια ερευνητική δημοσιογραφία, είμαστε ασφαλείς από οτιδήποτε εκεί έξω.

 

Πηγή: luben.tv