Αίσθηση έχει προκαλέσει μια γυναίκα στο TikTok λόγω του τεράστιου στόματός της, το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο.

 

 

«Κάθε βίντεο που ανεβάζω και δείχνει το στόμα και τις εκφράσεις που μπορώ να πάρω, γίνεται αμέσως τρελό viral» λέει η κάτοικος Στάμφορντ, η 30χρονη Σαμάνθα Ράμσντελ, που έχει πάνω από 767.000 ακόλουθους χάρη στο λογαριασμό της «BFAM» (Big F@@@ing a@@ mouth). H πωλήτρια ιατρικών ειδών λέει πως άρχισε να δημοσιεύει διάφορα βίντεο στο TikTok την περασμένη άνοιξη για να διασκεδάσει τον κόσμο κατά την διάρκεια του lockdown, σύμφωνα με το Jam Press. «Άρχισε να αυξάνεται η δημοτικότητά μου λόγω του lockdown» είπε. «Έκανα πολλά αστεία βίντεο με το πρόσωπό μου, κωμωδίες και παρωδίες τραγουδιών».

 

@samramsdell5Reply to @drsnow02 umm…. good??

♬ original sound – samramsdell5

 

Απέκτησε χιλιάδες οπαδούς μέσα σε λίγους μήνες, χάρη στα βίντεο της

Ωστόσο, η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε όταν ένας θαυμαστής την ρώτησε εάν αισθάνεται ανασφαλής για το πελώριο στόμα της. Η Ράμσντελ απάντησε με ένα χιομουριστικό βίντεο, το οποίο έχει πάνω από 7,4 εκατομμύρια προβολές, και δείχνει το αστέρι του TikTok με το στόμα της να «χάσκει» ενώ λέει ότι παλαιότερα ήταν ανασφαλής, αλλά τώρα έχει αφήσει «το μεγάλο στόμα της να λάμπει στον ήλιο».

 

@samramsdell5Reply to @posey04 have lunch with me ? apparently people hate the sound of chewing so I cut it out #mukbang

♬ Stuck In The Middle – Tai Verdes

 

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

«Αυτό το βίντεο μου έδωσε πελώρια ώθηση, τον Αύγουστο είχα επιπλέον 100.000 οπαδούς» ανέφερε. Σε άλλα βίντεο,φαίνεται να καταναλώνει διάφορα φαγητά από σάντουιτς μέχρι marshmallows με μία μόνο μπουκιά.

Στο πιο viral βίντεό της με 60 εκατομμύρια προβολές, η 30χρονη φαίνεται να κάνει την πρόκληση «Make It Red» του TikTok, στην οποία οι χρήστες φορούν μακιγιάζ και τραγουδούν το ομώνυμο τραγούδι του Ashnikko-Daisy. «Θέλω να βλέπω τα μάγουλά σας να γίνονται κόκκινα» λέει προτού ανοίξει το στόμα της σαν τον Joker από τις ταινίες Batman.

 

@samramsdell5Ruining another trend ❤️ #glowred #HalloweenAtHome

♬ MAKE IT RED CHALLENGE [Ashnikko – Daisy] – Call me Jony ?

 

Παρά την τεράστια άνοδό της, η 30χρονη παραδέχεται ότι αρχικά είχε δεχτεί πολύ αρνητικά σχόλια. «Ένιωθα ακόμη χειρότερα όταν ο κόσμος με αποκαλούσε πόνι για το στόμα μου» αλλά όπως λέει, πλέον το στόμα της «συγκεντρώνει πέντε φορές περισσότερες προβολές».

 

Διαβάστε επίσης  New entry coming soon: Νεοκαφενές Acacia του Αγα στο Κοντομαρί

Βγάζει χιλιάδες ευρώ από τις αναρτήσεις της στο TikTok

Παράλληλα, η δημοτικότητα της Ράμσντελ της επέτρεψε να βγάλει και κάποια χρήματα από το στόμα της. «To TikTok πληρώνει πραγματικά τους κορυφαίους δημιουργούς του, βάση των προβολών τους, και είναι περίπου 0,3 σεντς ανά 1.000 προβολές» είπε. «Δεν ακούγονται πολλά, αλλά μερικά από τα κορυφαία μου βίντεο, έχουν πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές, οπότε εάν κάνετε πράξεις, δεν είναι και τόσο κακό να τρως σάντουιτς μπροστά στην κάμερα».

 

Πηγή: iefimerida.gr