Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο MasterChef, με την παραγωγή να σκέφτεται να κλείσει τους παίκτες στο σπίτι αλά Big Brother.

 

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Star ενόψει της νέας σεζόν του άλλου δυνατού χαρτιού του καναλιού μετά το GNTM, το οποίο δεν είναι άλλο από το MasterChef.

Γνωρίζοντας καλά ότι πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και με τα lockdown να απειλούν ανά πάσα στιγμή την διεξαγωγή των γυρισμάτων, η παραγωγή του MasterChef ξεκίνησε ένα μήνα νωρίτερα τα precasting για την επιλογή των παικτών και στόχος είναι τα γυρίσματα να ολοκληρωθούν στον μεγαλύτερο όγκο τους μέσα στον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του καναλιού Γιάννη Πουλόπουλου.

 

 

Την ίδια τακτική ακολούθησε το STAR και το καλοκαίρι με το GNTM, όπου έγιναν όλα τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος το σόου να σταματήσει σε ενδεχόμενο lockdown και πλέον έχουν γυρίσει και το πρώτο μέρος του τελικού.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Βέβαια, το lockdown του Νοεμβρίου σίγουρα θα καθυστερήσει τα γυρίσματα, αλλά η παραγωγή ελπίζει να καταφέρει να τα ολοκληρώσει πριν την αλλαγή του χρόνου.

 

Οι αλλαγές στο concept

 

Όπως βλέπουμε και στο GNTM θα υπάρξουν αλλαγές στο concept με λιγότερες μετακινήσεις παικτών και ταξίδια. Φυσικά, αυτά ίσχυαν και πέρυσι αλλά φέτος θα δούμε και πολλές δοκιμασίες express.

Πλέον, οι άνθρωποι της παραγωγής του MasterChef εξετάζουν πώς θα μπορούσε να ακολουθήσει τη λογική του Βig Βrother, όπως μεταδίδει το znews, ώστε οι παίκτες που θα μένουν στο σπίτι να είναι όσο πιο απομονωμένοι γίνεται. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποφεύγονται οι μετακινήσεις και να μην μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος στον χώρο του γυρίσματος.

 

 

Θυμίζουμε ότι στο MasterChef, σε αντίθεση με το Big Brother, οι κάμερες δεν γράφουν 24 ώρες το 24ωρο, αλλά υπάρχει συνεργείο που μπαίνει καθημερινά στο σπίτι και φεύγει όταν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που παρουσιαστεί κρούσμα, θα πρέπει να απολυμανθεί το σπίτι και να μπουν σε καραντίνα οι παίκτες.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Μέχρι να βρεθεί η νέα φόρμουλα, στα στούντιο Καραμάνος κατασκευάζεται καινούργιο, εντυπωσιακό σκηνικό για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο θα βγει στις οθόνες μας στις αρχές του 2021.

 

 

Πηγή: esquire.com.gr