Ο Μάθιου Πέρι ανέφερε ότι το reunion των Friends θα γίνει στις αρχές Μαρτίου του 2021.

 

 

Τις τελευταίες ώρες ο Μάθιου Πέρι έχει ανάψει φωτιές στους φαν των Friends.

Με ένα tweet του χθες ο αγαπημένος μας «Τσάντλερ», ενημέρωσε όλους τους θαυμαστές του επιτυχημένου sitcom ότι το πολυαναμενόμενο reunion της παρέας των έξι, που έχει μπει στον πάγο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, θα γίνει (ευχόμαστε) τον Μάρτιο του 2021!

«Το reunion των Friends επαναπρογραμματίστηκε για τις αρχές του Μαρτίου του 2021. Φαίνεται πως θα είμαστε πολύ απασχολημένοι τη χρονιά που έρχεται. Και έτσι ακριβώς μου αρέσει!», έγραψε ηθοποιός στον Twitter λογαριασμό του.

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι το reunion των έξι ηθοποιών (Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Μάθιου Πέρι, Λίζα Κούντροου και Ματ Λε Μπλανκ) επρόκειτο να γίνει πέρσι τον Μάιο με το λανσάρισμα του HBO Max. Ωστόσο το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού πάγωσε κάθε σχέδιο, όπως έγινε άλλωστε και με τις περισσότερες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Στη συνέχεια οι πρωταγωνιστές συζήταγαν να μπουν στο στούντιο για τα γυρίσματα τον περασμένο Αύγουστο, σχέδιο που επίσης ναυάγησε. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα κυλήσουν έτσι όπως αναφέρει ο Πέρι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σπέσιαλ επεισόδιο που θα δούμε δεν θα έχει σενάριο αλλά οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα συναντηθούν στα στούντιο της Warner Bros. όπου γίνονταν τα γυρίσματα και θα συζητήσουν για τη σειρά που συμπλήρωσε 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου.

 

Πηγή: reader.gr