Ποιες εξελίξεις αναμένεται να φέρει στη ζωή μας.

 

Μετά από ένα “blue moon” στο τέλος του Οκτωβρίου, το τελικό διάστημα οπισθοδρόμησης του Ερμή και τη χαοτική αστρολογία oλόκληρης αυτής της περιόδου, πιθανότατα όλοι χρειαζόμαστε μια ευκαιρία για μια νέα αρχή. Και αυτή έρχεται με τη Σελήνη του Νοεμβρίου 2020, η οποία κορυφώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Νοεμβρίου.

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Άρη για αυτό και η ενέργεια αυτής της είναι ισχυρή. Γνωρίζοντας λοιπόν με ποιον τρόπο θα επηρεάσει το ζώδιο σου μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά σημεία του μήνα.

 

 

Το νέο φεγγάρι του Νοεμβρίου είναι το σκοτεινό σεληνιακό σημείο της σεζόν του Σκορπιού για το 2020, κατά την οποία τόσο ο ήλιος όσο και η σελήνη θα ευθυγραμμιστούν σε αυτό το συναισθηματικά έντονο ζώδιο του νερού. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό έχει να κάνει με την αντιμετώπιση της σκοτεινής πλευράς μας – οπότε αν είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας για όλες τις επιθυμίες- ταμπού, και τα πιο ευάλωτα συναισθήματά μας και τους φόβους κάτω από την επιφάνεια, τότε θα είμαστε σε θέση να απαλλαγούμε από αυτούς για πάντα. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένες θετικές πλανητικές πτυχές που θα κάνουν αυτήν τη διαδικασία ευκολότερη. Το φεγγάρι συνδέεται τόσο με τον Δία όσο και με τον Πλούτωνα, που θα μας συνδέσουν με την εσωτερική μας σοφία και θα μας δώσουν πιο συναισθηματική πρόσβαση στις σκοτεινές μας πλευρές.

Δες παρακάτω πώς το νέο φεγγάρι του Νοεμβρίου 2020 θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

 

zodia chillin

Kριός

Αυτό το νέο φεγγάρι είναι κάτι παραπάνω από μια σκοτεινή νύχτα στον ουρανό αυτόν τον μήνα και για τους Κριούς μοιάζει σαν μια σκοτεινή νύχτα στην ψυχή τους. Το να εστιάσεις προς τα μέσα και να αναγνωρίσεις τις ευαίσθητες λεπτομέρειες των σχέσεων και των επιθυμιών σου δεν είναι εύκολο, αλλά το να τις αγκαλιάσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθείς. Η σκοτεινή πλευρά σου χρειάζεται επίσης φροντίδα.

Διαβάστε επίσης  Τα 5 πιο παρεξηγημένα ζώδια!

 

zodia chillin

Ταύρος

Έχεις την ευκαιρία να εγκαινιάσεις μια νέα και πιο οικεία αρχή στις κοντινότερες προσωπικές σχέσεις σου και να τις κάνεις πιο αυθεντικές από ποτέ. Απορρίπτεις την επιφανειακή επικοινωνία και την αντικαθιστάς με πιο βαθιές και ειλικρινείς σχέσεις βασισμένες στα πραγματικά σου συναισθήματα. Επέτρεψε στον εαυτό σου να είναι και ευάλωτος αντί να βάζεις συνεχώς άμυνες.

 

zodia chillin

Δίδυμοι

Ήταν μια μεγάλη και δύσκολη χρονιά για τους Διδύμους και αυτή η νέα σελήνη είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσουν να ενσωματώνουν μερικές στιγμές πνευματικότητας στην καθημερινή τους ρουτίνα. Το να είμαστε ειλικρινείς σε σχέση με τις ανάγκες μας μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά το να είμαστε αληθινοί στην ψυχή μας είναι απαραίτητο. Προσπάθησε να βάλεις στο πρόγραμμά σου γιόγκα ή και διαλογισμό.

 

Καρκίνος

Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια πλούσια νέα αρχή για σένα στο κομμάτι του έρωτα ή της δημιουργικότητας, μπορείς να υποδεχτείς λοιπόν αυτή τη νέα ροή ενέργειας. Είτε πρόκειται για ένα νέο “crush” ή ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα που σε εμπνέει στον ελεύθερο χρόνο σου, αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να αγκαλιάσεις ό, τι φέρνει γνήσια χαρά και ενθουσιασμό στην καρδιά σου.

 

Λέων

Πόσα μυστικά από το παρελθόν κρύβεις μέσα σου; Η καταστολή του πόνου των παλιών τραυμάτων είναι ένας μηχανισμός αντιμετώπισης που όλοι χρησιμοποιούμε, αλλά αυτή η νέα σελήνη σε εμπνέει να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση και να απελευθερωθείς από βάρη που κουβαλάς. Είτε πρόκειται για ένα ανεπίλυτο παιδικό τραύμα είτε για μια ερωτική απογοήτευση που σου στοίχισε, εμπιστέψου ότι έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις αυτές τις πληγές.

Διαβάστε επίσης  Η Lady Gaga και η Τζένιφερ Λόπεζ θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του Μπάιντεν

 

Παρθένος

Θα αισθανθείς ότι όλες οι ενέργειες, οι συνομιλίες και οι αλληλεπιδράσεις σου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της νέας σελήνης θα έχουν την ένταση της ωμής, συναισθηματικής ειλικρίνειας. Παρόλο που συνήθως προτιμάς τη λογική σκέψη, η Νέα αυτή Σελήνη θα σε βοηθήσει να αγκαλιάσεις όποιο βαθύ συναίσθημα έρχεται τώρα στην επιφάνεια τώρα. Η στάση σου μπορεί να εμπνεύσει και άλλους να γίνουν πιο αυθεντικοί με τον εαυτό τους.

 

Ζυγός

Τώρα ήρθε η ώρα να καλύψεις τυχόν χρέη και να δεις καθαρά την οικονομική σου κατάσταση. Χρησιμοποίησε το νέο φεγγάρι ως ευκαιρία για να να αξιολογήσεις εκ νέου τη σχέση σου με τα χρήματα. Άφησε στην άκρη κάθε ντροπή και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να ξεκινήσεις από την αρχή.

 

Σκορπιός

Τώρα επανεφευρίσκεις τον εαυτό σου Σκορπιέ. Αυτό το νέο φεγγάρι σου επιτρέπει να κοιτάς στον καθρέφτη και να βλέπεις τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι και αυτή η σαφήνεια θα οξύνει επίσης το όραμά σου για το ποιος θέλεις να γίνεις. Αυτή η Σελήνη μπορεί να είναι σκοτεινή, αλλά το αστέρι σου λάμπει.

 

Τοξότης

Αυτός είναι ένας ενδοσκοπικός μήνας για σένα Τοξότη, και αυτό το Σαββατοκύριακο της Νέας Σελήνης σε βοηθά να αναθεωρήσεις. Δώσε προτεραιότητα στην ξεκούραση και τη χαλάρωση, και δοκίμασε να βρεις ενδείξεις στα όνειρά σου. Οι καλύτερες ιδέες σου θα έρθουν όταν έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σου.

Διαβάστε επίσης  Κορωνοϊός - Γώγος: Υπάρχει πιθανότητα παράτασης του lockdown - Επιφυλακτικός με το λιανεμπόριο

 

Αιγόκερως

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τρωτή πλευρά σου για να βοηθήσεις τους άλλους και πώς μπορούν άλλοι να σε βοηθήσουν να αγκαλιάσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου; Δεν είναι ώρα να αποφύγεις τη δύναμη της συλλογικότητας. Αντ ‘αυτού, ακούμπησε ανοιχτά στα άτομα γύρω σου, ακόμα κι αν είσαι συνήθως do-it-yourself τύπος. Προσέγγισε αυτούς που εμπιστεύεσαι για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου.

 

Υδροχόος

Τα πιο ιδιωτικά σου συναισθήματα θα μπορούσαν να είναι η πηγή της μεγαλύτερης δύναμης σου, ακόμα και όταν πρόκειται για την καριέρα σου. Είσαι βαθιά εστιασμένος στο να ανέβεις στην επαγγελματική κλίμακα και αυτό το νέο φεγγάρι σου προσφέρει την ευκαιρία να καλέσεις τον εσωτερικό πυρήνα των συναισθημάτων σου για έμπνευση. Συνδύασε το μυαλό με την καρδιά σου για να αρχίσεις να χαράζεις ένα μονοπάτι μοναδικά δικό σου.

 

Ιχθύς

Το φεγγάρι που βρίσκεται σε ένα φιλικό σε εσένα ζώδιο του νερού, θα σε εμπνεύσει να νιώσεις τα συναισθήματά σου σε βαθύ επίπεδο αλλά θα σε εμπνεύσει επίσης να αναζητήσεις τρόπους να συσχετιστείς με τον κόσμο. Συχνά θεωρούμε ότι τα συναισθήματα είναι προσωπικά, αλλά μπορούν στην πραγματικότητα να είναι ένας τρόπος για να συνδεθείς ακόμη και με τα πιο ξένα και μακρινά μέρη, ανθρώπους και έννοιες. Μην περιορίσεις τον εαυτό σας σε έναν τρόπο σκέψης. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εκδηλωθεί ένα νέο όραμα.

 

Πηγή: marieclaire.gr