Ο ίδιος στέλνει το μήνυμα πως τώρα ξεκινούν όλα…

 

Ο Σήφης Φαραντάκης ήταν το επίδοξο μοντέλο που είδε χθες την πόρτα της εξόδου από το GNTM. Η ιδιαίτερη δοκιμασία ασιατικής πάλης με το τραμπολίνο δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα και οι κριτές τον έκοψαν από τη συνέχεια του διαγωνισμού.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Σήφης Φαραντάκης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση, μετά την αποχώρηση από το GNTM, στο Instagram. Ο ίδιος στέλνει το μήνυμα πως τώρα ξεκινούν όλα…

«The Beginning Of The End. Μια ξεχωριστή εμπειρία φτάνει και για μένα στο τέλος της. Δεν μετανιώνω στιγμή με την απόφαση μου να συμμετάσχω, νέες εμπειρίες και γνωριμίες αλλά και όμορφες στιγμές. Έμαθα πολλά και θα μάθω ακόμα περισσότερα…Άλλωστε τώρα ξεκινάμε..!!!», έγραψε ο Σήφης Φαραντάκης στην ανάρτησή του.

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

Ο παίκτης μετά την αποχώρησή του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

 

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

Στην πρωινή εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ζωντανά μέσω skype ο Σήφης Φαραντάκης. Ο 20χρονος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία του στο ριάλιτι μόδας, αλλά και στις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Μαρινέλα. Ο Σήφης διέψευσε τις φήμες αυτές, τονίζοντας πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι.

«Με τη Μαρινέλα έχει παρεξηγηθεί το γεγονός πως ήμασταν λίγο πιο κοντά, επειδή είμαστε από την Κρήτη. Μας παρεξηγήσατε και εσείς και τα παιδιά στο σπίτι και η παραγωγή. Νόμιζαν πως με τη Μαρινέλα είχαμε κάτι παραπάνω, εκτός του να είμαστε μόνο φίλοι. Ήμασταν πολύ κοντά, μιλούσαμε λίγο παραπάνω. Με την Μαρινέλα δεν είχαμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν μόνο καλοί φίλοι» εξήγησε ο Σήφης Φαραντάκης.

 

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

 

Πηγή: protothema.gr