Η πρεμιέρα του «Wonder Woman 1984» έχει αναβληθεί συνολικά πέντε φορές!

 

Χριστουγεννιάτικο δωράκι ανακοίνωσε η Warner Bros. για τους φαν της Wonder Woman.

Το στούντιο πήρε τη μεγάλη απόφαση να κυκλοφορήσει –νωρίτερα- το «Wonder Woman 1984» στους κινηματογράφους και τις πλατφόρμες streaming.

Συγκεκριμένα, η ταινία θα κυκλοφορήσει σε όσες αμερικανικές αίθουσες είναι ανοιχτές ανήμερα τα Χριστούγεννα και παράλληλα στο HBO Max χωρίς επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές.

Στην απόφαση αυτή οδήγησε η πανδημία του κορονοϊού όπως εξηγεί σε επίσημη ανακοίνωσή της η Warner η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι θέλει να ικανοποιήσει τους φαν «με τους οποίους αρχίζει και τελειώνει κάθε τέτοια σημαντική απόφαση».

Με τη σειρά της, η σκηνοθέτις της ταινίας, Πάτι Τζένκινς, έγραψε στο Twitter: «Σε κάποιο σημείο πρέπει να διαλέξεις να μοιραστείς την αγάπη και τη χαρά που έχεις να δώσεις, πάνω από όλα. Αγαπάμε την ταινία μας, όπως αγαπάμε τους φαν μας και ελπίζουμε να φέρει λίγη χαρά και ανακούφιση σε όλους σας την γιορτινή περίοδο».

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

 

 

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση, το HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα και νέο επίσημο τρέιλερ της ταινίας το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το σίκουελ της Wonder Woman ήταν από τα blockbuster που έχουν «χτυπηθεί» ανελέητα από τον κορονοϊό μετακινώντας κάθε φορά την πρεμιέρα του σε νέα ημερομηνία. Συγκεκριμένα, η ημερομηνία της πρεμιέρας του έχει αλλάξει πέντε φορές συνολικά!

Στην Ελλάδα, η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου.

 

Πηγή: reader.gr