Φορώντας μάσκα και γάντια, ο Μπραντ Πιτ μοίρασε φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και των social media κάνουν οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ που τον δείχνουν να βοηθάει εθελοντικά στη διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o ηθοποιός ήταν ο οδηγός ενός μεγάλου φορτηγού το οποίο έκανε τις διανομές στο Νότιο Κεντρικό Λος Άντζελες.

 

 

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ο Πιτ είχε πάρει τον ρόλο του πολύ σοβαρά μεταφέροντας μάλιστα τις περισσότερες κούτες από οποιονδήποτε άλλον. Ο ηθοποιός δούλευε αθόρυβα και με διακριτικότητα, ενώ σταμάτησε μόνο για φαγητό και τσιγάρο.

 

 

«Ήταν απολύτως αφοσιωμένος και μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν το έκανε απλά για να φανεί ότι πήγε. Φορούσε γάντια, μάσκα, ενώ έμεινε εκεί περίπου 4 ώρες, κάνοντας μόνο τρία ολιγόλεπτα διαλείμματα», περιγράφουν οι μάρτυρες.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και παρέδιδε ο ίδιος τα κουτιά, κανείς δεν τον αναγνώρισε, εξαιτίας της μάσκας προστασίας που φορούσε.

 

 

Ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει συμμετοχή ως εθελοντής στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Watts Community Core, η οποία προσφέρει δωρεάν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες, ωστόσο η Daily Mail δεν διευκρινίζει αν η εργασία του έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος της συγκεκριμένης οργάνωσης.

 

Πηγή: reader.gr