Η Βραζιλιάνα Natalia νιώθει ευλογημένη στην τοποθεσία Instagram.

 

Μπορεί ένα double tap στο Instagram να προκαλέσει τόσο μεγάλη συζήτηση; Αν αυτό προέρχεται από τον επίσημο λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου και καταλήγει σε μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία ενός Instagram model από αυτά που συναντώνται κατά χιλιάδες στο δημοφιλές social medium, η απάντηση είναι ξεκάθαρα ναι.

Πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας είναι η Βραζιλιάνα Natalia Garibotto, η οποία έχει πλούσια δράση στο ίντερνετ, όπως άλλωστε μαρτυρά και το account της. Σε μία φωτογραφία της όπου ποζάρει ως “σέξι μαθήτρια καθολικού σχολείου” εντοπίστηκε ένα like από το λογαριασμό του Πάπα και αυτό από μόνο του έφερε πανικό στον μαγικό κόσμο που ονομάζεται ίντερνετ και στον όχι και τόσο μαγικό κόσμο που λέγεται Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

 

 

Προφανέστατα ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος δεν είναι εκείνος που έδωσε την καρδούλα του στην εικόνα αλλά κάποιος από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται -όχι και με τόσο μεγάλη επιτυχία από ό,τι φαίνεται- το προφίλ του.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

Η ίδια η Garibotto φρόντισε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις -και τη δημοσιότητα- που της χάρισε όλο αυτό, ποστάροντας και στο Twitter με τη λεζάντα “τουλάχιστον θα πάω στον Παράδεισο”.

 

 

Ο λογαριασμός του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και το μοντέλο δεν έχουν καμία άλλη διαδικτυακή αλληλεπίδραση μεταξύ τους, ενώ το like αφαιρέθηκε. Οι αξιωματούχοι του Βατικανού αρνήθηκαν να σχολιάσουν τόσο το περιστατικό με το like όσο και την επίσημη έρευνα.

Συμβαίνουν αυτά. Προχωράμε.

 

Πηγή: esquire.com.gr