Μόνο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα μπορούσε να φορέσει μπουφάν και να είναι τόσο πολύ στιλάτη και εντυπωσιακή.

 

Κάθε της εμφάνιση αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες και για ακόμα μια φορά τράβηξε επάνω της όλη την προσοχή με το καταπληκτικό Puffer coat που φόρεσε για να πάει στην μπουτίκ παπουτσιών της.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα είδωλα του στιλ και σε αυτή την streetstyle εμφάνισή της υποκλινόμαστε στο μοναδικό μπουφάν της. Είναι της βραζιλιάνικης εταιρίας Farm Rio που έχει λανσάρει μια συλλογή με μπουφάν που έχουν εντυπωσιακά έντονα χρώματα και σχέδια.

O φωτογραφικός φακός εντόπισε την 55χρονη fashionista στους δρόμους της Νέας Υόρκης να φοράει την ροζ μάσκα της και να ακούει μουσική με τα ακουστικά της. Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την σειρά «Sex and the City» συνδύασε το jungle puffer coat της με ροζ σατέν γόβες από την συλλογή παπουτσιών της.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Δείτε τη φωτογραφία:

Actress Sarah Jessica Parker is seen in a colorful coat, matching pink shoes and face mask and backpack wearing headphones as she arrives at her SJP Collection shoe sample sale in Seaport in New York City
Pictured: Sarah Jessica Parker
Ref: SPL5198963 191120 NON-EXCLUSIVE
Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com
Splash News and Pictures
USA: +1 310-525-5808
London: +44 (0)20 8126 1009
Berlin: +49 175 3764 166
photodesk@splashnews.com
World Rights

 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξέρει πολύ καλά πώς να προσθέτει τις απαραίτητες λεπτομέρειες στο outfit της, ώστε να μην περνά ποτέ απαρατήρητη και να υιοθετεί με τον πιο stylish τρόπο κάθε τάση της μόδας.

Καμία ντουλάπα δεν είναι απόλυτα ολοκληρωμένη αν της λείπει ένα puffer coat ή αλλιώς ένα πουπουλένιο μπουφάν. Το athleisure είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς και τα puffers συνδυάζονται πλέον με κομψά φορέματα και ankle boots. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνδύασε το μπουφάν της με σατέν ροζ γόβες, οι οποίες είχαν το ίδιο χρώμα με την μάσκα της.

Το puffer coat της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο σάιτ της εταιρίας, ωστόσο βρήκαμε ένα παρόμοιο μπουφάν που είναι στο ίδιο στιλ.

 

Δείτε εδώ:

 

Τα puffer coats φέτος τον χειμώνα είναι πολύ must και η εταιρία Farm Rio έχει καταπληκτικά σχέδια.

 

Δείτε εδώ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FARM Rio (@farmrio)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FARM Rio (@farmrio)

 

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)
Πηγή: bovary.gr