Τεράστια κοσμοσυρροή σημειώθηκε έξω από φαστφουντάδικο την περασμένη Παρασκευή (20/11) στο Κολοράντο των ΗΠΑ, με τον κόσμο να σπεύδει να αγοράσει μπέργκερ και ροφήματα.

 

Μπορεί την περασμένη άνοιξη, η προσωρινή άρση των περιοριστικών μέτρων στη Γαλλία να συνοδεύτηκε από φαινόμενα όπως οι τεράστιες ουρές έξω από ταχυφαγείο για ένα μπέργκερ, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν πάνε πίσω.

Οι οπαδοί γνωστής καλιφορνέζικης αλυσίδας ταχυφαγείων σχημάτισαν ακόμα μεγαλύτερες ουρές στο Ντένβερ την Παρασκευή (20/11), λίγο αφότου είχαν ανοίξει τα δύο πρώτα καταστήματα στη συγκεκριμένη πολιτεία.

Η αστυνομία κλήθηκε να ελέγξει τα πλήθη, καθώς τα αυτοκίνητα και οι πελάτες είχαν συνωστισθεί γύρω από το νέο εστιατόριο γρήγορου φαγητού και ένα παρακείμενο εμπορικό κέντρο. Οι πελάτες δήλωσαν ότι περίμεναν σχεδόν 14 ώρες για να πάρουν τα χάμπουργκερ, τις πατάτες και τα ροφήματά τους.

Με διαδοχικά tweets, η αστυνομία ενημέρωνε και προειδοποιούσε το κοινό για τον χρόνο αναμονής. Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για μια ουρά μήκους 1,5 έως 2 μιλίων, δηλαδή περί τα 3 χιλιόμετρα! Το συγκεκριμένο ταχυφαγείο υπολογίζεται πως πούλησε περίπου 60.000 μπιφτέκια το Σαββατοκύριακο μόνο στο κατάστημα της περιοχής Ορόρα.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

Το υποκατάστημα στο Κολοράντο Σπρινγκς είδε έναν ανάλογο κατακλυσμό από πρόθυμους εραστές των μπέργκερ. «Είχα κάμποσο ελεύθερο χρόνο κι έτσι αποφάσισα να έρθω από την Τρίτη (17/11) και να σιγουρευτώ ότι ήμουν ο πρώτος», δήλωσε ένας πελάτης. «Ήταν μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία, δεν μετανιώνω που το έκανα», πρόσθεσε.

Ο Ντένι Ουόρνικ, αντιπρόεδρος επιχειρήσεων της εταιρίας, δήλωσε ενθουσιασμένος με την υποδοχή. «Δεν ξέρω αν αισθανθήκαμε ποτέ πιο ευπρόσδεκτοι», είπε.

 

Πηγή: reader.gr