Αυτή η κινηματογραφική συνάντηση δεν χάνεται με τίποτα.

 

Εκείνη είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του σύγχρονου Χόλιγουντ, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται πίσω από τις κάμερες, ένα από τα πιο όμορφα θηλυκά στον κόσμο, σύμβολο του σεξ, φιλάνθρωπος και πρώην σύντροφος του Brad Pitt. Εκείνος είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της μεγάλης οθόνης, ένα από τα μεγαλύτερα υποκριτικά ταλέντα που έχει εξάγει η Μεγάλη Βρετανία τις τελευταίες δύο δεκαετίες και ένας από τους πιο cool τύπους στον κόσμο της showbiz. Ο λόγος για την Angelina Jolie και τον Tom Hardy στην πρώτη τους συνάντηση στο σελιλόιντ, με την πρώτη να σκηνοθετεί τον δεύτερο σε ένα αρκετά φιλόδοξο πρότζεκτ.

Η 45χρονη θα μεταφέρει στην οθόνη τη βιογραφία του διάσημου Βρετανού φωτορεπόρτερ και ανταποκριτή πολέμου Don McCullin με τίτλο Unreasonable Behaviour, με τον 43χρονο να κρατά ρόλο παραγωγού, αλλά και πρωταγωνιστή, υποδυόμενος, όπως όλα δείχνουν, τον McCullin.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

 

Όσον αφορά την υπόθεση του φιλμ, γνωρίζουμε ότι το βιβλίο χρονογραφεί τη ζωή του θρυλικού, 80χρονου σήμερα φωτογράφου από τα βουτηγμένα στη φτώχεια παιδικά του χρόνια μέχρι την καταξίωση και την απεικόνιση μέσα από τον φακό του σπουδαίων ιστορικών γεγονότων, όπως o πόλεμος στο Βιετνάμ και η επιδημία του AIDS στην Αφρική.

Να σημειωθεί ότι η Jolie θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα τρία χρόνια μετά το “Πρώτα Σκότωσαν τον Πατέρα μου”, σε παραγωγή του Netflix. Ο Hardy με τη σειρά του, έχει στα σκαριά μία ακόμα ταινία: θα πρωταγωνιστήσει στο νέο σκηνοθετικό εγχείρημα του Rupert Sanders (“Η Χιονάτη και ο Κυνηγός”, “Το Φάντασμα στο Κέλυφος”), ο οποίος θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο του Tim O’Brien, The Things They Carried (1990).

 

Πηγή: esquire.com.gr