Ο Χαλκ Χόγκαν δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη μεταμόρφωση του Κρις Χέμσγουορθ.

 

Ο Χαλκ Χόγκαν έδωσε την έγκριση και τις ευλογίες του στον Κρις Χέμσγουορθ ο οποίος θα υποδυθεί τον βετεράνο παλαιστή σε νέα επερχόμενη ταινία.

O Χόγκαν, όπως και οι followers του ηθοποιού, εντυπωσιάστηκαν από το νέο και -ακόμα πιο- φουσκωμένο κορμί που έχει χτίσει για τις ανάγκες του ρόλου.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Χέμσγουορθ ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία που τον δείχνει να ανεβαίνει ένα λόφο σπρώχνοντας μία τεράστια ρόδια που ζυγίζει αρκετά κιλά.

Ο Χόγκαν όπως και οι περισσότεροι εστίασαν στα υπερμεγέθη μπράτσα του ηθοποιού τα οποία έμοιαζαν έτοιμα να εκραγούν!

Ο πρώην σταρ της πάλης έσπευσε να μοιραστεί στο Twitter τη φωτογραφία του Χέμσγουορθ μαζί με ορισμένες δικές του γράφοντας αστειευόμενος στη λεζάντα του:

«Τα έχει καταφέρει σχεδόν! Είναι έτοιμος αδερφέ!!! Όμως παραείναι όμορφος για να παίξει εμένα».

 

 

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Σε συνέντευξη στο Total Film ο Χέμσγουρθ είχε αναφερθεί στις δυσκολίες του ρόλου όσον αφορά τη μεταμόρφωσή του λέγοντας: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε η ετοιμασία για τον ρόλο θα είναι σε τρελό βαθμό σωματική. Θα πρέπει να βάλω περισσότερη μάζα από ποτέ, ακόμη παραπάνω από όσο έβαλα για τον Thor. Στη συνέχεια έχω να διαχειριστώ το θέμα της προφοράς, των κινήσεων και του ύφους μου».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταινία θα εστιάζει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του Χαλκ Χόγκαν μέχρι την άνοδό του στο τότε WWF (σημερινό WWE) όπως και στην έκρηξη της Hulkamania στα 80s.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Τοντ Φίλιπς του βραβευμένου με Όσκαρ, Joker. Το σενάριο υπογράφουν οι Σκοτ Σίλβερ και Τζον Πολόνο ενώ η ταινία αναμένεται να είναι μία παραγωγή του Netflix με παραγωγό τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2021 και τις αρχές του 2022, άρα Χέμσγουορθ έχει πολύ χρόνο ακόμα στη διάθεσή για να… φουσκώσει κι άλλο!

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

 

Πηγή: reader.gr