Η πρώην κριτής του GNTM σχολίασε το γεγονός ότι ο Αντρέας και ο Edward αμφισβήτησαν τον coach του ριάλιτι

 

Στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM, ο Αντρέας και ο Edward αμφισβήτησαν την επιλογή που έκανε ο Γιώργος Καράβας για την καλύτερη φωτογραφία. Ο coach του ριάλιτι ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά τους και στη συνέχεια έδωσε τη δική του απάντηση στους παίκτες του ριάλιτι με μία πολυ δύσκολη δοκιμασία.

Σήμερα, προβλήθηκε στο Pop Up σχετικό απόσπασμα από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τον Γιώργο Καράβα και ήταν ιδιαίτερα… επικριτική.

«Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και τους λες θα αποφασίσω εγώ, αποφάσισε αντικειμενικά -που εγώ το δέχομαι ότι αποφάσισε αντικειμενικά, εννοείται. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, για εμάς τους υπόλοιπους είναι υποκειμενική, αλλά η δική του είναι αντικειμενική. Και είναι από πίσω σου, δίπλα σου με το τάμπλετ λες και είστε φίλοι και λέτε αυτό έτσι κι έτσι και μετά την άλλη μέρα του λες εγώ είμαι ο coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι.

Δεν μπορείς να απαιτείς από τους άλλους όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στο χώρο σου, τους έχεις δώσει το δικαίωμα να μιλήσουν και μιλάτε λες και είστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μη μιλάνε. Τον σεβασμό τον κερδίζεις» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης  40 φορές που ο Zlatan Ibrahimovic ήταν απλά ο εαυτός του

Μάλιστα, στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Και η Έλενα έδινε συμβουλές και η Ζενεβιέβ έδινε συμβουλές αλλά δεν είδαμε ποτέ να πιάνουν και να λένε όχι ρε φίλε δεν μου αρέσει εμένα αυτό και γιατί διαλέγεις αυτό. Δεν είναι σωστό να έχει αυτό το δικαίωμα. Σημαίνει ότι έχεις δώσει εσύ το θάρρος. Και καλά κάνεις για να είσαι κοντά στα παιδιά, αλλά πρέπει να έχεις θέσει και τα όρια, γιατί είναι άσχημο να φέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που έχει έρθει εκεί για να σε βοηθήσει και να τον αμφισβητείς; Προφανώς είναι εκεί επειδή ξέρει».

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Πηγή: protothema.gr