Σύμφωνα με τις φήμες, η αμερικανική εταιρεία περνά σύντομα στην wireless εποχή για το 100% των λειτουργιών της.

 

Η Apple παρουσίασε πριν από περίπου 1 μήνα το iPhone 12, το οποίο κυκλοφόρησε λίγο μετά στην αγορά. Εκείνο που πρόσεξαν άπαντες είναι πως στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται φορτιστής, με την αμερικανική εταιρεία να υποστηρίζει πως αυτό συνέβη για “περιβαλλοντικούς λόγους”. Δεν πείστηκε κανείς επ’ αυτού και όλοι κάνουν λόγο για τσιγκουνιά του κορυφαίου brand.

Ωστόσο, μπορεί να υποβόσκει και ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η Apple αποφάσισε να εγκαταλείψει το συνηθισμένο λευκό φορτιστή.

 

 

Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό τονίζουν πως η Apple δεν άλλαξε μεν το iPhone σε USB-C (όπως συνέβη με τα iPad Air και Pro models) αλλά του ενσωμάτωσε τους MagSafe wireless chargers – ίσως πρόκειται για ένα δείγμα του τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Ασφαλώς, η Apple δεν σχολιάζει ποτέ φήμες. Αυτό όμως από την πλευρά του δίνει την ευκαιρία στον καθένα να καταλήγει σε δικά του συμπεράσματα. Ο YouTuber και Apple leaker Jon Presser μοιράστηκε τις σκέψεις του με ένα βίντεο, υποστηρίζοντας πως η εταιρεία θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ενσύρματες λειτουργίες, αναπτύσσοντας παράλληλα την τεχνολογία που απαιτείται ώστε οι ασύρματες να τελειοποιηθούν.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Πηγή: esquire.com.gr