Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ότι η άδεια για το όπλο απλά δεν είχε ανανεωθεί κι ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του

 

Επίτιμος αρχηγός της ελληνικής τραπ κοινότητας είναι από χτες το βράδυ ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, παρά το πολύ διαφορετικό του ρεπερτόριο. Ο γνωστός για τα αισθήματά του για γνωστή ομάδα ναζί καταδίκων αοιδός συνελήφθη για τυπικό έλεγχο γύρω στις 8 το βράδυ από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και στην κατοχή του βρέθηκαν ένα πιστόλι 9 χιλιοστών και 2 γραμμάρια κοκαΐνη. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Α.Τ Αργυρούπολης και από εκεί στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης.

Όσον αφορά το πιστόλι, η πλευρά του Σφακιανάκη δήλωσε ότι πρόκειται για όπλο από χρόνια δηλωμένο στις αρχές, παρά τη ληγμένη άδεια του. Όσον αφορά την κόκα, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, η δήλωση του γραφείου που τον ανέλαβε είναι ότι δεν ήταν δικιά του. Σε περίπτωση που είχατε την απορία, το γραφείο είναι αυτό του επίσης γνωστού μας, Αλέξη Κούγια:

 

Αυτή είναι η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:

 

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστού Νότη Σφακιανάκη.
Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Σφακιανάκης κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλου και για την κατοχή μιας μικροποσότητας ναρκωτικών.
Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.
Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν.
Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη.»

 

Διαβάστε επίσης  Pork to Beef wild - Rethimno Edition

Εντέλει σήμερα το πρωί ο Νότης Σφακιανάκης οδηγήθηκε με χειροπέδες στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Φτάνοντας, σύμφωνα με το newsit.gr είχε την εξής δήλωση για τους δημοσιογράφους:

«Ιδού ο εγκληματίας.»

 

(EUROKINISSI)

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αληθινοί οπαδοί του Σφακιανάκη δε μάσησαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και έσπευσαν να στηρίξουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Οι άνθρωποι που σου είναι αληθινά πιστοί, δεν πρόκειται ποτέ να σε πιστολιάσουν oh wait:

 

 

 

 

 

Την ίδια στιγμή, τα γνωστά εθνομηδενιστικά στοιχεία τολμούν να αστειεύονται με την πλεκτάνη που έχει στηθεί σε βάρος του κ. Σφακιανάκη:

 

 

Manolis Karampinis

 

 

Manolis Karampinis

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  Woof Barber Chania: Going to the groomer!

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε: New entries at The Jar cafe

Αξίζει εδώ να αναφερθεί κι ένας παλαιότερος τίτλος είδησης σχετικής με τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος κατά τη γνώμη μας άδικα στερήθηκε το Πούλιτζερ:

 

 

 

Πηγή: luben.tv