Μια εξαίσια αυθεντική Ιταλική συνταγή, γαρνιρισμένη με ρυζάκι αρωματισμένο με σαφράν και καραμελωμένα κρεμμυδάκια!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρω σε 1 κουταλιά καυτό λάδι για 2 λεπτά από την μια και 2 από την άλλη το οσομπουκο σε τηγάνι.
Μετά αποσύρω και αφήνω επάνω σε χαρτί.
Βάζω όλα τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα φαρδιά μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο εκτός τον κύβο και την τομάτα.
Σοτάρω για 5 λεπτά
Έπειτα ρίχνω την τομάτα τον κύβο και τα μπαχαρικά
Αλατίζω ελαφριά το οσομπουκο και το βάζω στην κατσαρόλα.
Το σκεπάζω και το αφήνω να ψήνεται για 1 1/2 ώρα χωρίς να ανακατέψω μόνο κουνώντας το τσικάλι κυκλικά σε όλη την διάρκεια του ψησίματος.
Όταν ψηθεί βγάζω απαλά με σπάτουλα σερβίρω με ρύζι η και καραμελωμένα κρεμμύδια!!

Υλικά: για 1 κιλό οσομπουκο
1 κλωνάρι σέλινο ρίζα
2 καρότα
1 κρεμμύδι ξερό
2 φύλλα δάφνη
1 κομμάτι δεντρολίβανο
1 ποτήρι λευκό κρασί
3 κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο.
2 τομάτες κομμένες κονκασε
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γ αλάτι
1/2 κ.γ πιπέρι
1 κ.γ ρίγανη
1 κύβο λαχανικων

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

Εκτέλεση: