Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη “μαύρη λίστα”;

 

Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2020, που -όπως γίνεται πάντα- για άλλους θα είναι καλός, ενώ για άλλους όχι. Ο Δεκέμβριος, λοιπόν, αναμένεται να φέρει μια αναστάτωση στη ζωή συγκεκριμένων ζωδίων. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

 

 

Τα ζώδια που θα βιώσουν έναν δύσκολο Δεκέμβριο είναι τα εξής:

 

ΔΙΔΥΜΟΙ , ΤΟΞΟΤΗΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΙΧΘΥΕΣ: Να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα

Μετά από αρκετό καιρό, βλέπετε το ζώδιό σας στη black list του μήνα και εννοείται ότι θα σας εξηγήσουμε επακριβώς τους λόγους. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Μια έντονη παρουσία Ποσειδώνα, στις 9 και πάλι στις 13, μια Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα, ένα τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 23 και για κλείσιμο, στις 30, δυναμική επανεμφάνιση του Ποσειδώνα. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Χαμός στο ίσιωμα για σένα που ανήκεις στο β’ και γ’ δεκαήμερο, που δε θα ξέρεις τι σου γίνεται τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ή οικονομικά σου. Δεν είναι μόνο το ότι άλλα θα σου λένε, άλλα θα καταλαβαίνεις, που στην τελική με ένα “συγγνώμη, λάθος” καθαρίζεις. Εδώ έχεις να κάνεις με καλοστημένες παγίδες, τρικλοποδιές, στάχτη στα μάτια, “κοιμήσου εσύ και η τύχη σου… δε δουλεύει”, ύπουλες κινήσεις, που σκοπό έχουν να σε βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Απάτες, αυταπάτες, ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, ψέματα και εκμετάλλευση, όλα είναι στο παιχνίδι, οπότε το να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, μη στη φέρουν πισώπλατα είναι απαραίτητο! Να μας πεις “πώς θα καταλάβουμε από ποιον/α πρέπει να φυλαγόμαστε;”. “Διαισθητικά” θα σου απαντήσουμε, αλλά και πάλι, κάνε κανά σταυρό, μια προσευχή, να είναι σωστή η επιλογή σου γιατί είπαμε Ποσειδώνας είναι αυτός, οπότε όρκο μην παίρνεις για κανέναν και καμία. Κράτα τις προσδοκίες σου χαμηλά και προετοιμάσου για μια πιθανή απογοήτευση.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

ΛΕΩΝ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ, ΤΑΥΡΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ψωμί δεν είχαμε, τυρί μας ήρθε…

Εσείς βρίσκεστε στη λίστα (και… θα ξαναβρείτε) γιατί όντως αυτός ο μήνας είναι κρίσιμος για τα προσωπικά, τα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Όχι μόνο γιατί ελέω Ποσειδώνα που θα απλώσει τα πλοκάμια του από τις 9/12 και Νέας Σελήνης – Έκλειψης, μπορεί να χάσετε όσα είχατε αποκτήσει με κόπο ή να βρεθείτε θύματα εκμετάλλευσης απανταχού επιτηδίων, που θα έχουν σαν σκοπό να σας “γδύσουν” υλικά και ερωτικά και να φάτε ήττα σε βασικούς τομείς της ζωής σας, αλλά και γιατί ο Κρόνος επιστρέφει στον Υδροχόο στις 17 και στο κατόπι του βρίσκεται ο Δίας, στις 19. Ξέρουμε τι θα σκεφτείτε: Δίας είναι αυτός, θα τη βγάλουμε καθαρή… Αμ, δεν είναι μόνος του για να σας κάνει τα χατίρια! Πανικός και μπάχαλο προβλέπεται να επικρατήσει στα επαγγελματικά, τις σχέσεις και τα οικογενειακά σας, μέχρι να γίνουν… καθεστώς όλα όσα δε σας αρέσουν ή αποφεύγατε τόσο καιρό. Το “μαστίγιο και καρότο” θα είναι πολύ της μόδας πάντως, που θα πρωτολανσαριστεί σε αυτούς, που ανήκουν στο α’ δεκαήμερο, οι οποίοι έχουν και τον Ουρανό στον Ταύρο πάνω τους και συχνά-πυκνά νιώθουν την καυτή του ανάσα στο σβέρκο τους. Φροντίστε λοιπόν να μην κλατάρετε, αλλά να οπλιστείτε με ψυχραιμία και κυρίως ΜΗΝ αφήνετε το συναίσθημα να κυριαρχήσει! Βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και προνοήστε!

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Πηγή: astrology.gr