Απάντηση στα δυσμενή σχόλια για τη φωτογραφία που εμφανίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ποδήλατο στην Πάρνηθα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αποκαλύπτοντας ότι ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στον ποδηλατικό αγώνα Tour de France τη χρονιά που έρχεται.

 

Αναφερόμενος στη φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια, ο Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να λάβει μέρος στον διάσημο ποδηλατικό αγώνα το 2021, και γι’ αυτό το λόγο προπονείται τόσο σκληρά.

«Μπορώ με χαρά να σας αποκαλύψω ότι ο πρωθυπουργός και πρώτος ποδηλάτης της χώρας έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή και έχει και μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει την πρωτιά, προβάλλοντας έτσι τη χώρα στο εξωτερικό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Απαντώντας σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι το Tour de France γίνεται με αγωνιστικά ποδήλατα και όχι με mountain ο Στέλιος Πέτσας το χαρακτήρισε «fake news της αντιπολίτευσης», τονίζοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «ζηλεύουν τον πρωθυπουργό γιατί τού πάει το κολάν και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέρει να κάνει ποδήλατο.»

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

Πηγή: tovatraxi.com