Μόλις ένα μικρό lipsync βίντεο διάρκειας 10 δευτερολέπτων έκανε την Μπέλα Πoρτς το αστέρι του TikTok.

 

To βίντεο όπου ερμηνεύει το «M to the B» της Millie B έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 528.8 εκατομμύρια views (!) και ανακηρύχτηκε το μεγαλύτερο viral βίντεο στο TikTok.

Η Μπέλα Πορτς γεννήθηκε στις Φιλιππίνες και ζει στη Χαβάη. Μετακόμισε στις ΗΠΑ με την οικογένειά της σε ηλικία 13 ετών. Έχει 45.4 εκατομμύρια ακολούθους στο ΤikTok, όπου χορεύει και τραγουδάει.

Αγαπά την τέχνη, αλλά και τα video games, γι’ αυτό και αρκετά από τα βίντεό της έχουν σχετικό περιεχόμενο. H Μπέλα Πορτς έχει υπηρετήσει στο Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό πριν γίνει αστέρι του TikTοk, αλλά αναζητώντας πληροφορίες για εκείνη στο διαδίκτυο δεν είναι ξεκάθαρη η ηλικία της.

Εκείνη ισχυρίζεται στα social media ότι είναι 19 ετών, αλλά υπάρχει περίπτωση η πραγματική της ηλικία να είναι 23, ενώ το όνομά της να είναι Nairee Taylor. Η ίδια έχει ανεβάσει φωτογραφία της στο Instagram, όπου στη στολή της αναγράφεται το επώνυμο Taylor.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Poarch (@bella.poarch)

 

Εάν αναλύσουμε το βίντεο της Μπέλα Πορτς με τους όρους του TikTok μπορούμε να καταλάβουμε γιατί είχε τόσο μεγάλη απήχηση. Είναι πολύ φρέσκο και αβίαστο και μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς ευχάριστα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

 

Δείτε το βίντεο:

 

@bellapoarchTo the ? ? ? #fyp

♬ M to the B – Millie B

 

Πηγή: bovary.gr