Ο Δήμος Κισάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στις διαδικτυακές εκδηλώσεις , που θα πραγματοποιηθούν με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών

 

Αυτά τα Χριστούγεννα που είναι διαφορετικά για όλους , η ανάγκη για δημιουργία κλίματος αισιοδοξίας, ελπίδας και εορταστικής διάθεσης είναι πιο έντονη από ποτέ. Τα νέα δεδομένα μας επιτάσσουν να διαφοροποιήσουμε τις ιδέες μας χωρίς όμως να μας εμποδίσουν να μοιραστούμε όλοι ΜΑΖΙ τη χαρά, το χαμόγελο και τη ζεστασιά αυτών των ημερών .

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος Κισάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στις διαδικτυακές εκδηλώσεις , που θα πραγματοποιηθούν με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, με τεχνικές όπως η ανέπαφη διάδραση, το live streaming και η διαδικτυακή επικοινωνία , επιθυμούν να μεταφέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα των εορτών σε κάθε σπίτι. Βρίσκοντας τρόπους να είμαστε ΜΑΖΙ, να διασκεδάσουμε σαν μια παρέα μέσα από τα σπίτια μας.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου2020 ( 19:30)

• ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ.
Η Κίσσαμος καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τραγουδάμε, Χορεύουμε και Διασκεδάζουμε με την Βάλια Αλεξίου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί με live streaming κατά τη διάρκεια της οποίας οι θεατές θα μπορούν να στέλνουν τις ευχές τους από το fb , λαμβάνοντας μέρος στη κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην επόμενη διαδικτυακή εκδήλωση 20/12/20, την νύχτα των ευχών, όπου τρεις τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ η καθεμία , προσφορά των σουπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ.

 

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 (19:30)

• ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ
Κάτω από το φως των αστεριών θα στείλουμε τις ευχές μας…! Πρώτοι μας δίνουν ζωντανά τις ευχές τους οι εργαζόμενοι από τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, που τόσο δοκιμάζονται αυτό τον καιρό. Στις 20:00 θα δοθεί το σύνθημα για να ελευθερώσουμε όλοι ΜΑΖΙ το φαναράκι μας από το μπαλκόνι ή την αυλή μας, ευχόμενοι ένα καλύτερο και υγιές αύριο για όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής διαδικτυακής μετάδοσης, θα προβάλλονται στις οθόνες μας όλες οι ευχές που στάλθηκαν στην προηγούμενη εκδήλωση , ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των 3 δωροεπιταγών αξίας 100 ευρώ η καθεμία.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 (17:00)

• ΣΥΝΑΥΛΙΑ …… Α λ λ ι ώ ς !!
Οι δρόμοι της πόλης μας θα γεμίσουν χαρούμενους ήχους και μουσική σε μια εντελώς διαφορετική συναυλία , με τον Μάνο Μαλαξιανάκη και φυσικά στην παρέα μας θα έχουμε και τον Άγιο Βασίλη! Δείτε το live !

 

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 ( 20:00)

• ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
Λίγο πριν την έλευση του Νέου Έτους…. Διασκεδάζουμε Παραδοσιακά με τον Αντώνη Μαρτσάκη και το συγκρότημά του. Το εορταστικό πρόγραμμα θα μεταδοθεί με live streaming ενώ όλοι όσοι παρακολουθούν από το fb θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στέλνοντας τα μηνύματα και τις ευχές τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

You tube: ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Facebook : Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου

 

« ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ………..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ! »