Άλλη μια πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων για τους μαθητές

 

Από το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι επαναλειτουργεί το δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας αθλημάτων για μαθητές Γ΄ Λυκείου και αποφοίτους προηγούμενων ετών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους σε Στρατιωτικές Σχολές και Σ.Ε.Φ.Α.Α., το διδακτικό έτος 2020-21.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, καθημερινά από τις 14.15 έως τις 16.15, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID19.

Οι πληροφορίες για τη συμμετοχή βρίσκονται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

 

Ακολουθεί και η σχετική ανάρτηση του Δημάρχου Χανιών, Παναγιώτη Σημανδηράκη στο Facebook:

 

Άλλη μια πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων για τους μαθητές
Ο Δήμος Χανίων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προετοιμάσει μαθητές της Γ΄ Λυκείου αλλά και απόφοιτους προηγούμενων ετών, που έχουν ως στόχο την εισαγωγή τους σε Στρατιωτικές Σχολές και Σ.Ε.Φ.Α.Α. για το έτος 2020-2021.
Έτσι, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, πραγματοποιούνται καθημερινά προπονήσεις διάρκειας δύο ωρών, με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων, από καθηγητές Φυσικής Αγωγής.
Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες που θα κάνουν το όνειρο του κάθε παιδιού στον Δήμο Χανίων, πραγματικότητα. #giatachania
Περισσότερες πληροφορίες εδώ? https://bit.ly/2W2BLVe

 

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)