Τέσσερις τελικοί ριάλιτι, «κοψίματα» εκπομπών και προετοιμασία εδάφους για την τηλεοπτική επέλαση του 2021 είναι μερικά μόνο από όσα αναμένεται να συμβούν ως τα τέλη του Δεκέμβρη

 

Έχουμε να δούμε ακόμη πολλά μέχρι να φύγει μία από τις πιο περιπετειώδεις χρονιές των τελευταίων δεκαετιών. Και όπως περίπου άρχισε αυτή η τηλεοπτική σεζόν έτσι κάπως αναμένεται και να ολοκληρωθεί τουλάχιστον για τον τρέχοντα μήνα.

Με σκαμπανεβάσματα, με ελάχιστους θριαμβευτές, με πολλούς ηττημένους, με κάποιους να μαζεύουν αποσκευές και κάποιους άλλους να εναποθέτουν ελπίδες στο β’ μισό της σεζόν μπας και δουν φως.

 

Τέσσερις τελικοί ριάλιτι μέσα σε μία εβδομάδα

Η ερχόμενη εβδομάδα είναι συναρπαστική. Τέσσερις τελικοί ριάλιτι θα κονταροχτυπηθούν και εν μέσω καραντίνας θα διεκδικήσουν το τηλεοπτικό κοινό ετοιμάζοντας εκπλήξεις και προσδοκώντας ρεκόρ τηλεθέασης.

 

 

Πρώτος έρχεται ο τελικός του «Greece’s Next top Model» το βράδυ της Τρίτης στο Star με τρεις συμμετέχοντες να διεκδικούν το πολυπόθητο έπαθλο το οποίο για να κερδίσουν θα πρέπει να αποσπάσουν την υψηλότερη βαθμολογία σε τρεις δοκιμασίες αλλά και να κερδίσουν τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

Τα spoilers οργιάζουν αλλά το πιο γοητευτικό εν μέσω καραντίνας είναι ο αιφνιδιασμός και η έκπληξη μπας και κάτι επιτέλους αναστατώσει τους ολίγον μπουχτισμένους τηλεθεατές. Με τον τελικό κλείνει και ο φετινός κύκλος του ριάλιτι μοντέλων και φυσικά, εκτός απροόπτου, θα ζεσταθούν οι μηχανές για τον επόμενο, ο οποίος αναμένεται με σημαντικές αλλαγές ειδικά σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που στελεχώνουν το επιτυχημένο πρόγραμμα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

 

Την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, η τηλεοπτική αρένα θα πάρει φωτιά καθώς δύο τελικοί θα αναμετρηθούν ενώπιον τηλεοπτικού κοινού. Το «Bachelor» του Alpha φτάνει στο τέλος του και ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα κληθεί να επιλέξει την γυναίκα, που του έχει κλέψει την καρδιά για να αποχαιρετήσει το ριάλιτι που κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης μετά από μακρά διαδρομή και να γίνει ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα προγράμματα της σεζόν.

 

 

Απέναντί του το ίδιο βράδυ θα βρεθεί και ο τελικός του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ. Στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού πλέον έμειναν ελάχιστοι παίκτες και η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας είναι πλέον θέμα λίγων ημερών. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιον θα επιλέξει τελικά το κοινό με την ψήφο του καθώς μέχρι σήμερα η ανατροπή κυριαρχεί και στις προτιμήσεις του κόσμου.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Φυσικά υπάρχουν φαβορί, σίγουρα κάτι έχει φανεί από τις ψηφοφορίες μέχρι σήμερα αλλά η Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου είναι μία άλλη ημέρα.

 

 

Τέλος, την επόμενη Κυριακή ολοκληρώνεται και ο φετινός κύκλος του «My style rocks» του ΣΚΑΪ όπου κι εκεί θα αναδειχθεί το πρόσωπο που θα κερδίσει το έπαθλο του παιχνιδιού. Όπως όλα δείχνουν το πρόγραμμα θα επανέλθει στις οθόνες την επόμενη σεζόν.

 

Κοψίματα στο παρά ένα του τέλους

Η επιστροφή της Βίκυς Χατζηβασιλείου δεν ήταν ακριβώς αυτή που η ίδια επιθύμησε. Η εκπομπή της στο Open με τίτλο «Γράμμα για σένα» δεν ευτύχησε σε τηλεθέαση οπότε και αποφασίστηκε η διακοπή της όπως και η ίδια ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, αιτία στάθηκε η συνθήκη της πανδημίας που δεν επέτρεψε στο να γίνουν όλα όσα θα έπρεπε να γίνουν με αποτέλεσμα οι δύσκολες καταστάσεις να μην μπορούν να ξεπεραστούν.

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

 

 

Εμπόδια συναντούν και άλλες εκπομπές παρόμοιων συνθηκών όπως για παράδειγμα ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» με τον Έκτορα Μποτρίνι στον Alpha να συναντά ανυπέρβλητες δυσκολίες λόγω του κλεισίματος της εστίασης.

 

 

Πρόωρο τέλος και για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «My Greece» στο Open, η οποία δεν μπορεί στην παρούσα φάση να προγραμματίσει εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

 

Δυστυχώς οι επιδόσεις κάποιων εκπομπών που πολυδιαφημίστηκαν και γέμισαν προσδοκίες τόσο τα στελέχη των καναλιών όσο και τους συντελεστές αλλά και το κοινό δεν είναι αυτές που θα φανταζόταν κάποιος. Ο Δεκέμβριος είναι δύσκολος μήνας, για την ακρίβεια είναι μήνας «λογαριασμού». Γι αυτό και κάποια «κοψίματα» επιπλέον ίσως είναι αναπόφευκτα…

 

Πηγή: protothema.gr