Παρά το κλίμα που είχε καλλιεργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την διατήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε καλλιεργηθεί ένα κλίμα πως για παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα υπήρχε μία ελαστικότητα στην απαγόρευση κυκλοφορίας.

Κάτι στο οποίο συνηγορούσαν και οι δηλώσεις τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και άλλων κυβερνητικών στελεχών, περί ρεβεγιόν με άλλη μία οικογένεια ή μάξιμουμ 9 ατόμων.

Ωστόσο, στις κυβερνητικές ανακοινώσεις που υπήρξαν την Δευτέρα, δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο.

Το μόνο που άλλαξε ήταν οτι η απαγόρευση της βραδινής κυκλοφορίας πήγε από τις 21:00 στις 22:00 λόγω των καταστημάτων που θα είναι ανοιχτά.

Μάλιστα, αργότερα στις ερωτήσεις που ακολούθησαν στον Στέλιο Πέτσα έγινε σχετική ερώτηση και απάντησε: «Θα υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης το βράδυ και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Αυτό είναι το ωράριο νυχτερινής απαγόρευσης. Δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει», ενώ άφησε μία μικρή ελπίδα να υπάρξει αλλαγή, λέγοντα: «Όσο φτάνουμε στα Χριστούγεννα θα ξαναδούμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια αφορά την παραμονή των Χριστουγέννων».

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

πηγή: http://in.gr