Η ξανθιά καλλονή μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε και αποκάλυψε πως η παραγωγή του Survivor της πρότεινε το αστρονομικό ποσό των 4.500 ευρώ την εβδομάδα για να πει το «ναι».

 

Καλεσμένη στην εκπομπή, «Ευτυχείτε», βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη και αποκάλυψε πόσα της έδιναν ανά εβδομάδα για να πάει στο Survivor 4 και γιατί τελικά δεν ήρθε σε συμφωνία με την παραγωγή.

Μετά το θρίλερ που έχει δημιουργηθεί με την συμμετοχή της Ιωάννας Τούνη στο ριάλιτι επιβίωσης, η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Open για το αν τελικά θα πάει αλλά και το ποσό που της πρότειναν. Η νεαρή influencer δήλωσε πως δεν μπορεί να πάει στο Survivor λόγω των 2 εταιριών που έχει και αποκάλυψε πως της πρότειναν 4.500 ευρώ την εβδομάδα. Επιπλέον, απάντησε για τη δήλωση που είχε κάνει για όσους βγαίνουν σε αναστολή εργασίας και παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός πως βρίσκεται νομικά σε αδιέξοδο με το ροζ βίντεο

Διαβάστε επίσης  Issue 790

Η Ιωάννα Τούνη είπε στην Κατερίνα Καινούργιου : «Όντως μιλήσαμε τηλεφωνικά με την παραγωγή. Εξαρχής ήμουν αρνητική, γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη. Δε μπορώ να τα αφήσω όλα για πέντε μήνες. Μου είπαν πως σκέφτονται να μου δώσουν 4.500 ευρώ τη βδομάδα. Παρόλα αυτά δε μπορώ να πάω. Γιατί αυτό που αφήνω πίσω είναι κάτι που χτίζω χρόνια και πρέπει να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ για να πηγαίνουν όλα καλά».

 

 

Πηγή: reader.gr