«Αυτό που μου είπε και η μαμά μου είναι ότι είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας, είμαστε όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι, πόσο προσεκτικός να είσαι;» ανέφερε η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks

 

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και για το περίφημο ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, με πρωταγωνίστρια την ίδια.

«Νομικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Ψυχολογικά πλέον είμαι πολύ καλά, αλλά γενικά είμαι δυνατός άνθρωπος» εξήγησε η ίδια.
«Ακόμα και η κολλητή μου, μου είπε ότι στη θέση μου δεν θα μπορούσε να ξαναβγεί από το σπίτι. Αυτά είναι αυτά που ακούς πιο συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις. Δοκίμασα πραγματικά τα όριά μου, τα ξεπέρασα κιόλας, αλλά θα κρατήσω ότι βγήκα πολύ πιο δυνατή. Ελπίζω να μην το περάσει καμία κοπέλα ».

Και συνέχισε: «Δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους. Δεν μου αρέσει να κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια. Θέλω να δίνω στον καθένα την ευκαιρία να μου δείξει τι είναι. Έχει αλλάξει η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μου και το πόσο εγώ θα νιώσω ότι θέλω να με εκθέσω, να είμαι πιο προσεκτική… Στην τελική πάντα κατηγορώ εμένα.
Αυτό που μου είπε και η μαμά μου είναι ότι είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας, είμαστε όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι το πόσο προσεκτικός είσαι, είναι σχετικό. Θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί στον καθένα. Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν είναι ότι ήρθε κάποιο συνεργείο με κάμερες. Ένα κινητό στο χέρι νομίζω έχουν όλοι» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

 

Πηγή: protothema.gr