Για όλα ευθύνονται τα γονίδια και η yoga, όσον αφορά τη θηριώδη διάπλαση του Khal Drogo.

 

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ένα από τα New Year’s resolutions για τον Jason Momoa είναι να αθλείται περισσότερο. Ναι, ο 41χρονος ηθοποιός από την Χαβάη δεν είναι ικανοποιημένος από τη φυσική του κατάσταση και τη σωματική του δύναμη, παρότι το κορμί του είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό: Ο ίδιος πάντως -με ύψος 1,93 μ. και βάρος 110 κιλών- υποστηρίζει πως αυτό οφείλεται στα γονίδια και σε τίποτα περισσότερο.

Φαίνεται πως αυτά είναι πάρα, μα πάρα, πολύ καλά καθώς τον έχουν βοηθήσει να εξασφαλίσει εκτός των άλλων και σημαντικούς, παρεμφερείς με τη σωματοδομή του ρόλους όπως αυτόν του Aquaman, του Conan και ασφαλώς του Khal Drogo στο Game of Thrones. Η εικόνα του δεν είναι λοιπόν προϊόν ατελείωτων προπονήσεων στα γυμναστήρια του Χόλιγουντ αλλά ένα δώρο από τη φύση.

 

 

Μιλώντας στο Men’s Health UK, ο Momoa εξηγεί:Δεν κάνω καθόλου γυμναστική. Είναι γενετικό το θέμα. Οι Χαβανέζοι είναι μεγάλοι σε μέγεθος. Κάνω αρκετή αναρρίχηση αλλά τα βάρη είναι κάτι που θεωρώ δύσκολο και απαιτητικό. Προτιμώ απλά τις πεζοπορίες και κάποιες ασκήσεις με το βάρος του σώματος: push-ups, pull-ups και squats. Όταν ήμουν μικρός είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με τον μηρό μου και τραυματισμούς και στα δύο γόνατα. Σιγά σιγά επανέρχονται αλλά θα ήθελα να τα βοηθήσω, υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες. Πρέπει να βρω έναν τρόπο να βελτιώσω την ευελιξία μου“.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

Επιπροσθέτως, δηλώνει έτοιμος για νέες προκλήσεις:Δοκίμασα yoga και την άλλη μέρα ένιωθα πως ήταν το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο. Το να σκαρφαλώσω στο El Capitan θα ήταν πιο εύκολο από δύο ώρες yoga“.

 

Από: Esquire UK

 

Πηγή: esquire.com.gr