Όλα τα ονόματα των «Διασήμων» που «κλείδωσαν» την συμμετοχή τους στο Survivor 4.

 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η επιστροφή του τέταρτου κύκλου του Survivor, με το casting των διασήμων να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η 45χρονη ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η Αγγέλα της κωμικής σειράς Παρά Πέντε, συμφώνησε με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρονται και τα ονόματα δύο τραγουδιστών που λέγεται πως θα είναι στη νέα ομάδα των «Διασήμων», αυτό του Τριαντάφυλλου και της Θωμαής Απέργη.

Μερικά ακόμη λαμπερά ονόματα φέρονται να είναι οι εκλεκτές των διασήμων, όπως ο ηθοποιός και μοντέλο Αλέξης Παππάς, ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος και ο Έλληνας πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης. Όσο για τις διάσημες κυρίες που «κλείδωσαν» την συμμετοχή τους στο Survivor 4, αυτές είναι η Κάτια Ταραμπάνκο μία από τις νικήτριες στο GNTM 2, η influencer Έλενα Γαλύφα και η youtuber Άννα Μαρία Βέλλη.

Διαβάστε επίσης  Issue 791

Καθώς οι διαπραγματεύσεις για άλλους παίκτες συνεχίζεται, μυστήριο παραμένει η συμμετοχή της Ιωάννας Τούνη, αφού ακόμη δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την παραγωγή.

 

 

Πηγή: reader.gr