Η Λατίνα ντίβα χορεύει πότε με τις πιτζάμες της και πότε φορώντας μαύρο δερμάτινο παντελόνι που αναδεικνύει τις καμπύλες της

 

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη υποχρεώσεις για την Jennifer Lopez. Γιόρτασε τα γενέθλια της μητέρας της, έκανε το pre-launch της νέας σειράς καλλυντικών που φέρει την υπογραφή της, φωτογραφήθηκε για λογαριασμό διάσημου brand και πολλά άλλα. Παρόλα αυτά, η σταρ βρήκε λίγο χρόνο για να «ταράξει» τα νερά του Instagram, δημιουργώντας ένα νέο χορευτικό challenge, το οποίο έγινε viral.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, η Jennifer Lopez φαίνεται να χορεύει στον κήπο του σπιτιού της έχοντας μόλις ξυπνήσει. Φοράει απλά τις πιτζάμες της και δεν έχει καθόλου μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ψηλό κότσο.

Στο βίντεο υπάρχει μια έκπληξη. Τα πλάνα εναλλάσσονται από την «πρωινή» Lopez στη «βραδινή», αφού η τραγουδίστρια εμφανίζεται να κάνει την ίδια χορογραφία φορώντας και εφαρμοστό δερμάτινο παντελόνι, wrap top με ντεκολτέ, μεγάλους κρίκους και τα μαλλιά της μακριά και κυματιστά. Μια εικόνα με την οποία δηλαδή μας έχει συνηθίσει όταν βρίσκεται επί σκηνής.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

 

Η Lopez καλεί τους θαυμαστές της να κάνουν το #Inthemorningchallenge με την πρωινή και τη βραδινή εκδοχή τους, έχοντας το νέο της single, με τίτλο “In the morning”, να παίζει στο background.

Το video challenge έχει συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή περισσότερα από 9.3 εκατομμύρια views.

 

Πηγή: marieclaire.gr