Η πίτσα για πολλούς ανήκει στη κατηγορία του γρήγορου και πρόχειρου φαγητού και όχι άδικα. Όμως υπάρχει και η άλλη πίτσα. Αυτή που γίνεται με μυστικές συνταγές, αυστηρά ποιοτικά υλικά και πρώτες ύλες, αλλά και ζυμάρι που θα λατρέψεις.

 

 

Στο Theodosi Restaurant η πίτσα είναι μια μικρή ιεροτελεστεία. Οι ονομασίες και οι συνταγές δεν είναι αυτές που θα βρεις αλλού, αφού πίσω από τα υλικά υπάρχουν και secret ingredients που δίνουν μια ξεχωριστή γεύση στην πίτσα.

 

Η πίτσα “ΦΩΘΙΑ” είναι όνομα και πράμα με το πεπερόνι και το τσίλι να πρωταγωνιστούν, ενώ η πίτσα “Του Κουζουλού” με λουκάνικό Κρήτης και καπνιστό χοιρινό μεταξύ άλλων να διεκδικεί το τίτλο του Best Seller. Οσο για την πιο πολυσηζητημένη και πιο γνωστή πίτσα του Theodosi δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την πίτσα “Popeye”, με το σπανάκι να απογειώνει τη γεύση!

Θα αναρωτιέστε λοιπόν, αν και η τιμή είναι τσιμπημένη…όμως σε αυτό το εστιατόριο η τιμή για να την απολαύσεις στο σπίτι σου δε διαφέρει από αυτή που θα βρεις και σε άλλα καταστήματα.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Ρίξε μια ματιά στο μενού του theodosi restaurant σε facebook, instagram και efood και βρες αυτή που ταιριάζει στις προτιμήσεις σου.

facebook: https://www.facebook.com/theodosirestaurant

instagram: https://www.instagram.com/theodosi_restaurant/

Διευθ. Παπαρηγοπούλου.Χανιά

τηλ.28210 93733