Το virtual Tomorrowland είναι εδώ για να υποδεχτεί το νέο χρόνο με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Το μεγαλύτερο animated festival που έγινε ποτέ, είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της dance σκηνής, αλλά και το πιο εντυπωσιακό virtual σκηνικό που έγινε ποτέ.
Όσοι ακολουθούν τo Tomorrowland στα social έχουν ήδη πάρει μια γεύση από τα γυρίσματα και το show που θα εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια των θεατών που θα μπορέσουν από το σπίτι τους να διασκεδάσουν υπό τους ήχους των 25 κορυφαίων djs του πλανήτη σε 4 διαφορετικά digital stage.

Τα stage “atmosphere”, “Melodia”, “Planaxis” και “Pulse” θα μεταδίδουν από τις 20.00 σε 27 time zones σε όλο το πλανήτη.


Το σκηνικό είναι βγαλμένο από το Star Wars, γυρισμένο σε ένα τεράστιο green screen με εξοπλισμό ήχου και εικόνας τελευταίας γενιάς. Με τρισδιάστατες εικόνες βγαλμένες από το μέλλον.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ήδη κυκλοφορήσει online και ίσως για πρώτη φορά θα μπορείτε να αποκτήσετε το πολυπόθητο εισιτήριο χωρίς να δώσετε μάχη να προλάβετε πριν εξαντληθούν σε λίγες ώρες και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψτε μερικούς μισθούς για να ζήσετε την εμπειρία.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Εφοδιαστείτε με καλό ήχο, συνδέστε τον υπολογιστή στην τηλεόραση σας και απολαύστε το πρώτο και ίσως το μεγαλύτερο virtual festival που έγινε ποτέ μέχρι σήμερα.
People of Tomorrow…welcome 2021 with a “BANG”

κλείστε το εισιτήριο σας στο http://www.tomorrowland.com

Γράφει ο Ανδρέας Γαρυφαλής

Για την Chillin Press