Ο Κώστας Κοκκινάκης δημιούργησε σάλο σήμερα το πρωί με το ξέσπασμα του κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

 

Ο Κώστας Κοκκινάκης αποκάλυψε ότι είναι αντίθετος με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και τόνισε ότι δεν έχει πειστεί ακόμη ότι κινδενεύει από κορωνοϊό.

«Είμαι αντίθετος με το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή βλέπω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να κάνω το εμβόλιο. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια από την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να το έχω περάσει κιόλας, χωρίς να το ξέρω. Για ποιο λόγο να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο; Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει. Βλέπουμε να το κάνει ο πρωθυπουργός και γιατροί χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο, δεν με πείθει. Θέλω να μου δείξουν το μπουκαλάκι. Έτσι δεν πείθουν» τόνισε ο ίδιος σε πρωινή εκπομπή στο OPEN.

Ο ίδιος ο Κώστας Κοκκινάκης μιλώντας αργότερα σήμερα στο Mega, υποστήριξε πως δεν είναι ο μόνος που προβληματίζεται σχετικά με το πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός αλλά και τον εμβολιασμό. «Υπάρχουν τόσες πληροφορίες καθημερινά, που δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι η αλήθεια». Ο κ. Κοκκινάκης τόνισε ότι πιστεύει πως ο ίδιος δεν κινδυνεύει από τον ιό λόγω της ηλικίας του, ωστόσο στη μητέρα του που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία θα συνιστούσε να κάνει το εμβόλιο. «Στη μητέρα μου, που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, θα έλεγα να το κάνει».

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των πολιτικών, ο αθλητής μίλησε για τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στους πολιτικούς, σημειώνοντας ότι: «εγώ να πιστέψω κάποιον που δεν μου έχει δείξει ότι πρέπει να τον πιστεύω;», ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που είχαν αρχικά δοθεί για τον κορωνοϊό, ότι δεν είναι επικίνδυνος ιός και αργότερα αναθεωρήθηκαν.

«Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει. Αν νιώθω ότι κινδυνεύω, θα το κάνω», επισήμανε στην τοποθέτησή του ο κ. Κοκκινάκης.

 

Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη:

 

Πηγή: iefimerida.gr