Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στη δική της συμμετοχή, η νικήτρια του πρώτου Survivor θυμάται τις κακουχίες που πέρασε.

 

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου και με αφορμή την επιστροφή του νέου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ θυμήθηκε όσα έζησε η ίδια το μακρινό 2003.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στη δική της συμμετοχή, η νικήτρια του πρώτου Survivor δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκριση, λέγοντας πως ο τωρινός κύκλος αλλά και οι προηγούμενοι είναι πιο «light» σε σχέση με εκείνον που συμμετείχε η ίδια, καθώς όπως είπε, «το παιχνίδι πλέον διαρκεί περισσότερους μήνες σε σχέση με τότε».

Η νικήτρια του πρώτου Survivor αποκάλυψε «Είχαμε πάθει και εμείς πάρα πολλά και δηλητηρίαση, τα οποία τότε δεν τα έδειξαν. Λόγω ασιτίας και έλλειψης βιταμινών δεν είχα περίοδο για δυο χρόνια και ήμουν συνέχεια στους γιατρούς. Το πιστεύεις ότι ακόμα και τώρα έχω σημάδια στο σώμα μου που δεν θα φύγουν ποτέ; Σε εμάς όσο πιο πολύ υπέφερες, όσο πιο πολύ αρρώσταινες, τόσο περισσότερο πούλαγε, τόσο περισσότερο σε αφήνανε» δήλωσε αρχικά, ενώ αναφορικά με τα έπαθλα, η ίδια ανέφερε πως τα δικά τους έπαθλα τότε ήταν “χαζά”, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν κερδίσει ένα στρώμα και κάτι πίτσες με εκατομμύρια μυρμήγκια επάνω».

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

Όσο για τους παίκτες που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, η ίδια ανέφερε πως βλέπει την Κάτια στον τελικό του reality, ενώ στους πιο αδύναμους παίκτες κατατάσσει τον Τριαντάφυλλο.

 

 

Πηγή: reader.gr