Διαφορετική αλλά πολύ απολαυστική ήταν φέτος η απονομή των Mad Video Music Awards 2020.

Η βραδιά διοργανώθηκε χωρίς κοινό εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό αλλά λαμπεροί τραγουδιστές και καλεσμένοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να τιμήσουν την μουσική και να διασκεδάσουν τους τηλεθεατές του MEGA.

H δύναμη της μουσικής βγήκε για ακόμα μια φορά νικήτρια και με οικοδεσπότη -όπως πάντα- τον Θέμη Γεωργαντά τα βραβεία κατάφεραν να δοθούν με επιτυχία.

Η απονομή ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό εμπνευσμένο από την… πανδημία και οι χορευτές του σόου έδωσαν το ρυθμό για τη μαγική βραδιά που θα ακολουθήσει.

Θέμης Γεωργαντάς: Απόψε είναι η βραδιά μας

«Τα Mad Music Awards είναι και πάλι εδώ. Μπορεί οι συνθήκες να καθυστέρησαν λίγο το ραντεβού μας όμως εμείς βρήκαμε τρόπο. Όπως είδατε έχουμε ψεκάσει τα πάντα. Έχουμε απολυμάνει τα πάντα και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας ήμαστε και πάλι μαζί για πρώτη φορά από τη συχνότητα του MEGA στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής» ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς στην έναρξη της βραδιάς και συνέχισε: «Μια γιορτή που όλοι μας έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Η αλήθεια είναι πως η χρονιά που πέρασε ήταν ανατρεπτική. Κανείς δεν περίμενε το 2019, που ανανεώναμε το ραντεβού μας, ότι μια παγκόσμια πανδημία θα μας έκλεινε στα σπίτια μας. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως θα έπρεπε να προφυλάξουμε όσο ποτέ την υγείας μας αλλά και την υγεία των αγαπημένων μας ανθρώπων. Στα αυτιά μας θα ακούγοντας σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.»

“Ξέρω ότι δυσκολευτήκατε. Όλοι μας δυσκολευτήκαμε. Η μάσκα έγινε το αγαπημένο μας αξεσουάρ. Η καθημερινότητά μας άλλαξε. Γίναμε όλοι λίγο πιο υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας και εκτιμήσαμε περισσότερα όλα αυτά που μας κάνουν χαρούμενους. Και βέβαια η μουσική είναι ένα από αυτά. Υπήρξαν στιγμές που δεν ξέραμε αν θα τα ξαναπούμε φέτος. Με πολύ προσπάθεια και επιμονή καταφέραμε να τα είμαστε εδώ μαζί σας. Απόψε είναι η βραδιά μας! Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ψήφισαν 250.000 άνθρωποι για τις 12 κατηγορίες και διαμόρφωσαν τα αποτελέσματα που θα δούμε όλοι μαζί σήμερα. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες του νεανικού κοινού θα ανέβουν στη σκηνή όχι μόνο για να βραβευτούν αλλά και να παρουσιάσουν εντυπωσιακά acts και συνεργασίες”.

 

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

Χρήστος Μάστορας: Αφιερώνω το βραβείο σε όλους του νέους με όνειρα

Ο Πύρρος Δήμας ανέβηκε πρώτος στη σκηνή για να παραδώσει το τραγούδι του καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς.

«Όπως καταλάβατε δεν ήρθα να πω ένα τραγούδι. Ήρθα να δώσω το βραβείο του καλύτερου τραγουδιού» ανέφερε ο ίδιος πριν δείξει τις υποψηφιότητες για αυτή την κατηγορία.

«Χαίρομαι πολύ για με τον τραγουδιστή που κέρδισε έχω ένα κοινό. Είμαστε και οι δύο ψηλοί και αδύνατοι. Του έχουμε πάντα να τον συντροφεύει το ήθος και η ευγένεια του» τόνισε ο Πύρρος Δήμας πριν ανακοινώσει τον νικητή της βραδιάς. Τον Χρήστο Μάστορας και το «Δεν έχω ιδέα».
«Είσαι ο ήρωας μου» ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας και ευχαρίστησε τους συντελεστές του τραγουδιού και τους συνεργάτες του συγκροτήματος.

Φανερά συγκινημένος ο τραγουδιστής θυμήθηκε τη στιγμή που ο Πύρρος Δήμας σήκωσε τα απίστευτα βάρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκανε όλους του Έλληνες περήφανους.

«Θέλω να το αφιερώσω σε όλους του νέους από την Βόρεια Ήπειρο αλλά και σε όλους τους νέους που θέλουν να σπάσουν τους φραγμούς της μειονότητάς τους και να κάνουν κάτι σημαντικό στη ζωή τους γιατί τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι» είπε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τεράστια τιμή το βραβείο του καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη
«Του χρόνου θα μπορούμε να γιορτάσουμε τη μουσική χωρίς μέτρα προστασίας. Να μπορούμε να αγκαλιαστούμε και να έχουμε μαζί μας κοινό» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη όταν ανέβηκε στη σκηνή και συνέχισε: «Απόψε είμαι μαζί σας για το βραβείο του καλύτερου άνδρας καλλιτέχνη».

Νικητής στην κατηγορία αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος έχει κερδίσει συνολικά επτά βραβεία και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου άνδρας τραγουδιστή.

Δείτε όλα τα υπόλοιπα Mad Awards για το 2020!

Best Female Modern Αward για την Ελένη Φουρέιρα
Best Male Modern Award για τον SNIK
Best Hip-Hop Urban Video στον Mad Clip για την επιτυχία «Hustla».
Best Hip-Hop Track Business του Toquel
Best New Comer η Λένα Ζευγαρά
Best Female Adult στην Έλενα Παπαρίζου
Best Video Of The Year – Senorita (Tamta & Snik)
Best Viral Video – Παρασκευάς (Φάνης Λαμπρόπουλος – Νικόλας Ράπτης)
Best duet – Loquita (Foureira & claydee)
Best group – Melisses

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

πηγή: http://in.gr