Προφανώς αρνείται να δηλώσει «I’m too old for this shit»!

 

Ιδιαίτερη χαρά προκάλεσε στους φαν του franchise «Φονικό Όπλο», η είδηση που μεταδόθηκε πριν από ένα χρόνο ότι ετοιμάζεται το πέμπτο sequel της ταινίας. Μάλιστα, ο παραγωγός της ταινίας Ντάνιελ Λιν αποκάλυψε ότι στο Φονικό Όπλο 5 (Lethal Weapon 5) θα επιστρέψουν οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Μελ Γκίμπσον και Ντάνι Γκλόβερ στους ρόλους των Riggs και Murtaugh, αλλά θα είναι η τελευταία φορά, μιας και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει άλλη ταινία του franchise.

Οι Μελ Γκίμπσον και Ντάνι Γκλόβερ είχαν εκφράσει την ανυπομονησία τους να επιστρέψουν στους ρόλους που τους ανέδειξαν 34 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Ακόμα, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ξανά ο βετεράνος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Ντόνερ. Και τελικά επαληθεύτηκε! Ο γνωστός σκηνοθέτης στα 90 του δηλώνει πανέτοιμος να σκηνοθετήσει και πάλι μία ακόμα ταινία «Φονικό Όπλο», ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους φαν που αγάπησαν τα πρώτα φιλμ.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

                  Director Richard Donner  (Photo by Amanda Edwards/Getty Images)

 

H τελευταία ταινία που σκηνοθέτησε ο Ντόνερ ήταν το 16 Blocks πριν από 15 χρόνια και η κίνηση να αναλάβει τη συνέχεια του Lethal Weapon αν και εντυπωσιακή, δεν εισέπραξε τα καλύτερα σχόλια στο διαδίκτυο, με πολλούς φαν να κρίνουν ότι είναι πολύ μεγάλος για σκηνοθεσία. Από την άλλη – ευτυχώς – υπάρχουν κι εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με την ενέργεια και τη θέληση του 90χρονου σκηνοθέτη, ανυπομονώντας για το πέμπτο Φονικό όπλο.

Ο βραβευμένος Ντόνερ δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τους υπόλοιπους συναδέλφους του αφού συνέχισε να προσθέτει στο βιογραφικό του διαχρονικές ταινίες. Εκτός από τα sequel «Φονικό Όπλο», ήταν ο σκηνοθέτης των Goonies, Ladyhawke, Assassins αλλά και αρκετών τηλεοπτικών σειρών μεταξύ των οποίων οι Kojak, Perry Mason και The Twilight Zone.

Με τη σύζυγό του Lauren Shuler Donner ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής «The Donner’s Company», γνωστή από τη σειρά ταινιών X-Men. Επιπλέον, ο Donner το 2000 τιμήθηκε με το προεδρικό βραβείο της Ακαδημίας Ταινιών Επιστημονικής Φαντασίας, Φαντασίας και Τρόμου.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

Ποιος λοιπόν θα τολμήσει να πει «He’s too old for this shit» ;

 

Πηγή: reader.gr