Η μικρή οθόνη υποδέχεται το 2021 με μπόλικο streaming.

 

Από το History of Swear Words με τον Nicolas Cage να διδάσκει την ιστορία της βωμολοχίας και το σουπερηρωικό WandaVision μέχρι τη συνέχεια του καλτ Cobra Kai. Ο πρώτος, τηλεοπτικός μήνας του 2021 φέρνει στις οθόνες μας πολυαναμενόμενες σειρές, αποτελώντας ουσιαστικά το ορεκτικό μιας πολλά υποσχόμενης χρονιάς.

 

Cobra Kai – 3η σεζόν

Στον ολοκαίνουργιο κύκλο, η ψυχή του Βάλεϊ διακυβεύεται. Με τον Μιγκέλ σε κρίσιμη κατάσταση, ο Ντάνιελ αναζητά απαντήσεις, ο Τζόνι εξιλέωση ενώ ο Κριζ έχει το δικό του όραμα.

Προβάλλεται στο Netflix

 

Lupin

Από τις περιπέτειες του Αρσέν Λουπέν, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια. Το Lupin είναι το Νο 1 του top10 του ελληνικού Netflix.

Προβάλλεται στο Netflix

 

History of Swear Words

Σε αυτό το docuseries, ο Nicolas Cage εξερευνά την καταγωγή των λέξεων που θεωρούμε “βρισιές”, μέσα από συνεντεύξεις με γλωσσολόγους, ιστορικούς, experts της ποπ κουλτούρας αλλά και άλλους διάσημους ηθοποιούς.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)
Προβάλλεται στο Netflix

 

Night Stalker: The Hunt For A Serial Killer

Ένα ακόμα docuseries, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός από τους πιο διαβόητους serial killers στην ιστορία των ΗΠΑ, τα ειδεχθή εγκλήματά του το καλοκαίρι του 1985, τη σύλληψη και την φυλάκισή του.

Πρεμιέρα: 13 Ιανουαρίου, Netflix

 

Wandavision

Το πρώτο project της Marvel που θα κυκλοφορήσει στο Disney+ έχει για πρωταγωνιστές του τους σούπερ ήρωες της Wanda (Elizabeth Olsen) και του Vision (Paul Bettany) από τους Avengers. Η ιστορία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1950.

Πρεμιέρα: 15 Ιανουαρίου, Disney+

 

Πηγή: esquire.com.gr