Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης και πολύπαθης 25ης ταινίας του James Bond μάλλον μετατίθεται ξανά σε νέα ημερομηνία.

 

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το No Time to Die θα προβληθεί στους κινηματογράφους την 1η Απριλίου του 2020. Έπειτα, ήρθε η πανδημία της COVID-19 και ο πλανήτης μπήκε σε καραντίνα. Η πρεμιέρα μετατέθηκε για τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ λόγω του δεύτερου κύματος του κορονοιού και ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινήσει να προβάλλεται μες στον Απρίλιο του 2021. Ούτε όμως τότε πρόκειται να το δούμε.

Πολυαναμένoμενη και πολύπαθη, όπως άλλωστε ολόκληρη η κινηματογραφική βιομηχανία, η 25η ταινία του James Bond μάλλον θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με φήμες που προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την MGM. Απ’ ότι φαίνεται, οι εμβολιασμοί μπορεί να έχουν ξεκινήσει παγκοσμίως, ωστόσο η κανονικότητα δεν φαίνεται να επιστρέφει στις ζωές μας πριν το καλοκαίρι.

 

 

Θυμίζουμε ότι στο No Time to Die σε σκηνοθεσία Cary Fukunaga, συναντάμε τον 007 να έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να βρίσκεται στη Τζαμάικα για διακοπές διαρκείας μέχρι που μπλέκει ξανά στον πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο του και πράκτορα της CIA, Felix Leiter στην αναζήτηση ενός επιστήμονα. Μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν θανάσιμο κίνδυνο που όμοιό του δεν έχει συναντήσει ξανά ο κόσμος.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

 

Πηγή: esquire.com.gr