Ας πούμε μονάχα ότι άλλο πρέπει και άλλο Πέπη!

 

H Φάρμα έρχεται στον ΑΝΤ1 και μόλις μάθετε ποια πρόσωπα από τα «χρυσά χρόνια» της τηλεόρασης συζητούν για το ριάλιτι θα εκπλαγείτε και εσείς.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Ευτυχείτε» και τόνισε ότι οι δύο κυρίες είναι σε έντονες συζητήσεις με τους ιθύνοντες για να μπουν στην Φάρμα. Πρόκειται για δύο γυναίκες που έχουν απασχολήσει πολύ έντονα την τηλεοπτική πραγματικότητα πριν από αρκετά χρόνια και ίσως τις δούμε σε νέες περιπέτειες στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Η πρώτη επίδοξη παίκτιρα του ριάλιτι είναι η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη, η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή ότι συζητάει για τη «Φάρμα» και ότι στο χωριό που μεγάλωσε στην Ιεράπετρα ζούσαν με τα βασικά και άρα μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις αγροτικές εργασίες.

 

 

Η έτερη κυρία είναι η -άλλο πρέπει και άλλο- Πέπη Τσεσμελή που αποκάλυψε ότι έκανε αίτηση για το ίδιο ριάλιτι. «Στη Φάρμα θα είναι όλα χάρμα. Δεν με ενδιαφέρει για το μαλλί, μπορώ να το έχω και αχτένιστα. Την έβλεπα την παλιά Φάρμα, τότε ήμουν και πολύ κοντά με τον Ορέστη Λάσκο και το έζησα από μέσα» είπε.

Διαβάστε επίσης  Issue 788

 

 

Πηγή: reader.gr