Για τις παλιές αγάπες -στο Bachelor- μην μιλάς…

 

Η Σία Βοσκανίδου, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Bachelor, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την σχέση με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και το νέο της επαγγελματικό βήμα στο τραγούδι.

Η πρώην παίκτρια του Bachelor ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι και μίλησε για όλα όσα την οδήγησαν στην ενασχόλησή της με την μουσική. «Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου για να γράψω το τραγούδι. Είπα στον Παναγιώτη ότι βγάζω τραγούδι για εκείνον, ελπίζω να του αρέσει. Με τη Νικόλ είμαστε φίλες, της είπα για το τραγούδι, το άκουσε και της άρεσε. Νικολέτα, ο Παναγιώτης είναι δικός σου. Είχα χωρίσει και μπήκα στο Bachelor για την εμπειρία, αλλά και για να ξεχαστώ», είπε αρχικά η Αναστασία Βοσκανίδου.

Για την εποχή που είχε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη, η Αναστασία Βοσκανίδου απάντησε: «Με γυρνάς πολλά χρόνια πίσω. Τότε δεν ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, αυτό μου βγήκε τώρα. Ο Παντελής με είχε ακούσει μια φορά και μου είχε πει απλά ότι “έχεις ωραία φωνή”».

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

Όπως δήλωσε η πρώην παίκτρια, έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, είναι πολύ καλά αυτή τη περίοδο και δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παρουσίασης κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής. «Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάποιο φλερτ στην προσωπική μου ζωή τώρα που τελείωσε το Bachelor. Αλλά δε ξέρω που θα οδηγήσει», αποκάλυψε η Σία Βοσκανίδου στην κάμερα της εκπομπής.

 

 

Πηγή: reader.gr