Η Amazon θα παρουσιάσει τις ημέρες δόξας αλλά και τις σκοτεινές πτυχές του Diego Maradona, σε μία νέα σειρά.

 

Μετά από δύο χρόνιας προετοιμασίας και γυρισμάτων, η βιογραφική σειρά/ντοκιμαντέρ του Amazon Prime Video για τον Diego Maradona που τιτλοφορείται Maradona: Blessed Dream (Maradona: sueño bendito αν προτιμάς τον αυθεντικό τίτλο) φαίνεται πως παίρνει το δρόμο για τις οθόνες μας.

Σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα Clarín, η πρώτη σεζόν είναι έτοιμη, με τον δεύτερο κύκλο να είναι κι αυτός σχεδόν ολοκληρωμένος. Ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη νέα παραγωγή που έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

 

Η ιστορία

Η Amazon δεν έχει δώσει προς το παρόν αρκετές πληροφορίες για τον τρόπο που θα εξεταστεί η ζωή και η πορεία του Maradona μέσα και έξω από τα γήπεδα. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει εκτενής αναφορά στα παιδικά χρόνια του Diego καθώς και στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε εκτός γηπέδου.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

 

Ασφαλώς, δεν θα λείψουν οι σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, τόσο με τη φανέλα της Νάπολι όσο και με εκείνη της εθνικής Αργεντινής, σε ένα ιδιότυπο mashup αρχειακού υλικού και σκηνών με ηθοποιούς.

 

Το cast

Η σκηνοθεσία είναι του Alexander Aimetta, με τους Juan Palomino, Nazareno Casero, Nicolas Goldschmidt, Juliet Cardinali, Laura Esquivel, Mercedes Μoran, Peter lanzani, Leonardo Sbaraglia, Marcelo Mazzarello και Pepe Monje να πρωταγωνιστούν.

 

 

Μάλιστα, οι Palomino, Casero και Goldschmidt θα είναι οι τρεις ηθοποιοί που θα υποδυθούν τον Maradona σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής του.

Η πρεμιέρα

Η εν λόγω σειρά προγραμματιζόταν για πρεμιέρα στις 30 του περασμένου Οκτωβρίου, ώστε να συμπέσει με τα 60ά γενέθλια του Maradona αλλά το deadline άλλαξε λόγω του κορονοϊού.

 

 

Ο θάνατος του Αργεντινού σταρ δημιούργησε νέα δεδομένα και έτσι η παραγωγή αποφάσισε να μεταθέσει το τηλεοπτικό ντεμπούτο για αργότερα, χωρίς να ανακοινώσει το πότε. Πάντως, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κάποια στιγμή ανάμεσα στον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2021.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Πηγή: esquire.com.gr