Ένας χώρος μοναδικός, εκλεπτυσμένος, που όμοιος του δεν υπάρχει στο νησί μας και πρώτη φέρνει στα Χανιά η Βούλα Μαθιουδάκη. Αποστολή του να σας παρέχει επιλεκτικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες και θεραπείες μαλλιών και τριχωτού που δε θα βρείτε αλλού.

Η ιδιοκτήτρια, Βούλα Μαθιουδάκη, μετά από πολύ έρευνα, προσήλωση και προσωπική προσπάθεια έφερε εις πέρας τον στόχο της και κατάφερε να δημιουργήσει έναν διαφορετικό χώρο κομμωτικής για όσους επιθυμούν προσωπική, εξατομικευμένη και σύγχρονη περιποίηση στα μαλλιά τους.

Η γνώση, η πολύχρονη εμπειρία και ο συνδυασμός τους με τα επαγγελματικά προϊόντα υψηλής απόδοσης Aveda τα οποία είναι Vegan, φτιαγμένα από ειδικές φόρμουλες, Cluety free φιλοσοφίας και παρασκευασμένα μέσω πράσινης ενέργειας.

Οι βάσεις για το αποτέλεσμα που σας παρουσιάζει σήμερα η Βούλα Μαθιουδάκη ξεκίνησαν να μπαίνουν πριν 20 χρόνια. Τότε έγινε η αρχή, σε μια γεμάτη διαδρομή που περιλαμβάνει 5 χρόνια εμπειρίας στον ξεχωριστό χώρο της κα Δρετάκη και έπειτα στην κλινική μαλλιών της κας Κορδερά Berkman Kord. Το ταξίδι συνεχίστηκε στο υπέροχο Avra Imperial της οικ. Χανιωτάκη όπου συμπορεύονται εδώ και 10 χρόνια.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Το KALŌN έχει έναν και μόνο στόχο: να δίνει με επαγγελματισμό τον απαραίτητο χρόνο, την συμβουλευτική υπηρεσία, την θεραπεία, το χρώμα και το σχήμα σε μαλλιά, ψυχή και σώμα.

 

Κλείστε το Ραντεβού σας και κάντε δώρο στον εαυτό σας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας που όμοιά της δεν έχετε ξαναζήσει:

Κομμωτήριο KALŌN, Μπετόλο 15-17 Παλιά πόλη, Χανιά (Στο πλάι της Μητρόπολης)

Τηλέφωνο: 2821042283 – 6974916342

Email: mathioudakivoula@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/KALON_voulamathioudaki/