Άλλαξαν τα δεδομένα στο Survivor, μετά την ανακατανομή των παικτών και τη δημιουργία νέων ομάδων.

 

Πλέον δεν διεκδικούν το έπαθλο οι Διάσημοι και οι Μαχητές αλλά οι Κόκκινοι και οι Μπλε.

Με τον Γιώργο Κοψιδά και τον James Καφετζή να κάνουν τις επιλογές ως οι παίκτες με τις καλύτερες αποδόσεις στις προηγούμενες ομάδες, οι νέες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Κόκκινοι: Γιώργος Κοψιδάς, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σοφία Μαργαρίτη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Ασημίνα Ιγγλέζου, Κώστας Παπαδόπουλος, Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγκούδη.

Μπλε: James Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Chris Σταμούλης, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη, Πάνος Καλλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου.

 

Πηγή: reader.gr

 

Ανατροπή στο Survivor: Αποχωρεί ο Γιώργος Λιανός – Ποιος θα τον αντικαταστήσει

 

Αλλάζουν τα δεδομένα στο Survivor και θα αντικατασταθεί ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός.

Μετά την ανατροπή με την αλλαγή ομάδων στο Survivor, μία ακόμα ήρθε να προστεθεί αλλάζοντας τα δεδομένα.

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας για τις νέες ομάδες, του Κόκκινους και τους Μπλε, ο Ατζούν Ιλίτζαλι εμφανίστηκε στο ριάλιτι ευχαριστώντας τους παίκτες που συμμετέχουν σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Μέσα σε όλα όσα είπε ήρθε και μία αποκάλυψη καθώς, όπως ανακοίνωσε, σε έναν μήνα θα υπάρξει αντικατάσταση του Γιώργου Λιανού, που πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανέφερε: «Ο Γιώργος θα πρέπει να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα και εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί. Θα σας δώσω πολύ μεγάλα έπαθλα που θα ζηλεύει».

 

 

Πηγή: reader.gr